Viciency helpt organisaties effectiever samenwerken

31 mei 2012 – Viciency (www.viciency.com) is een nieuwe speler op de markt voor samenwerken op afstand (remote collaboration). De onderneming zet de uitgebreide kennis en ervaring van haar adviseurs in voor organisaties die videoconferencing of vergelijkbare oplossingen willen implementeren of al geïmplementeerd hebben. Viciency combineert klantspecifieke kennis met technologische expertise en fungeert daarmee als schakel tussen de klant en de leverancier van de technologie.

Uitgangspunt van de dienstverlening van Viciency is dat een technisch goedwerkende oplossing alleen een project nog niet succesvol maakt. Voor een geslaagde collaboration-oplossing dient ook aan de niet-technische voorwaarden te worden voldaan. Het gaat daarbij om zaken als bedrijfscultuur, gebruikerswensen, managementondersteuning en duidelijk omschreven doelstellingen.

Viciency medeoprichter Sven Lagerweij licht toe: “De markt voor videoconferencing en andere collaborationtools groeit snel naar volwassenheid. Desondanks is lang alleen gekeken naar technische succesfactoren, waardoor veel oplossingen weliswaar werken, maar niet of onvoldoende gebruikt worden. Dat is spijtig, want de bestaande oplossingen bieden volop kansen voor kostenverlaging, hogere productiviteit, een schoner milieu en effectievere samenwerking. Zaken die elke organisatie in deze economisch moeilijke tijden zullen aanspreken.”

Viciency is een onafhankelijke partij met een pragmatische hands-on aanpak. De adviseurs hebben stuk voor stuk uitgebreide ervaring in de collaborationmarkt en bieden de klant een onderscheidende combinatie van technologische, organisatorische en zakelijke expertise. Viciency start per direct met haar activiteiten in de Benelux, terwijl uitbreiding naar Duitsland en het Verenigd Koninkrijk voor later in 2012 wordt voorzien.

“Viciency dicht de kloof tussen de leverancier van collaboration-oplossingen en de gebruiksorganisatie. Beiden hebben belang bij een soepele invoering van de technologie en effectief gebruik van de gekozen oplossing. Onze verbindende rol is dan ook van groot belang, zeker als je bedenkt dat de kosten van onze dienstverlening doorgaans maar een fractie van de totale projectkosten bedragen,” aldus Sven Lagerweij.

Over Viciency

Viciency, opgericht in 2012, adviseert en begeleidt organisaties die nieuwe collaborationtools willen inzetten en partijen die hun bestaande collaborationoplossingen effectiever willen benutten. In haar aanpak combineert Viciency inzicht in de klantorganisatie (doelstellingen, cultuur, gebruikerswensen) met diepgaande kennis van de beschikbare collaborationtools. Kijk voor meer informatie op www.viciency.com.

Voor meer informatie:

WMX Communications & Events

Maaike Lilipaly-Westdijk

T: +31 (0) 641 285323

E: maaike.westdijk@wmx.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*