Infra Benelux & Scope4mation sluiten strategisch partnership

,

Infra Benelux en Scope4mation hebben vandaag een OEM overeenkomst getekend voor de Infra Integration Hub (IIH).

Infra Benelux levert op basis van de Scope4mation bouwstenen, integraties met door Infra Benelux geleverde Service Management oplossingen. “Middels de IIH kunnen we data geschikt maken, combineren en doorzetten naar andere toepassingen. Dit kan zowel naar onze eigen oplossingen als naar klant specifieke systemen”,  alsdus Joost Engelen Operationeel Directeur Infra Benelux. “Uniek zijn de applicatieconnectors, waarmee zeer snel verschillen tussen de brongegevens en target applicaties bepaald worden en gecontroleerd bijgewerkt kunnen worden. Met name de snelle implementatie en flexibiliteit bieden gebruikers grote voordelen”.

Over Infra Benelux

Infra Benelux BV is de specialgespecialiseerd in het adviseren, leveren en implementeren van IT service management oplossingen. Infra Benelux is opgericht in 2001 en heeft vestigingen in Nederland, België en Frankrijk.


Over Scope4mation

Scope4mation is een vooraanstaande ontwikkelaar op het gebied van ETL / Integratie middleware oplossingen die gericht zijn op het integreren Service Management omgevingen binnen hun eco-systeem.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*