Aanbouwbedrijf.com lanceert nieuwe website!

, ,

Aanbouwbedrijf.com heeft afgelopen maandag 4 juni 2012 een nieuwe website gelanceerd. Het idee is simpel doch zeer gewenst afgaand op geluiden uit de markt.
Consumenten die op zoek waren naar offertes voor een te bouwen serre, erker, carport, dakkapel etc. kwamen steevast bij dezelfde websites uit zoals Werkspot, Companeo en consorten. Deze websites hebben een uitstekend ogende website, maar de werking laat te wensen over. Consumenten zien steeds meer in dat het onverstandig is om bouwbedrijven met elkaar te laten vechten om de laagste prijs. Want het enige wat dat oplevert is een lage prijs, maar zeker met projecten in de bouw is goedkoop duurkoop. De service en garanties zijn minimaal en het opgeleverde werk is vaak van twijfelachtig niveau. Dit verdiende volgens de initiatiefnemers van Aanbouwbedrijf.com een krachtig antwoord.

Garanties en kwaliteit

“De tijd dat consumenten alleen naar de laagste prijs keken is voorbij. Door de vele teleurstellingen die goedkope bouwbedrijven veroorzaken en alle kosten nadien, is er een groeiende behoefte aan kwaliteit” volgens initiatiefnemer Kars van der Veen. “Wij hebben samen met verschillende keurmerken zoals Kluskeur, IKOBKB, Keurhuis Nederland en Bedrijfstoetsing.nl besloten een netwerk van bouwbedrijven te maken die door heel Nederland aan dezelfde eisen voldoen en zich committeren aan ons uitgangspunt. Wat wij anders doen dan standaard offerte sites is dat we een onafhankelijke geschillencommissie hebben, kwaliteit controleren, steekproefsgewijs projecten bezoeken en beoordelen en een top service eisen. Dit controleren wij actief!”

Aanbouwbedrijf.com

Aanbouwbedrijf.com is een plek waar iedereen terecht kan als ze kiezen voor een goed bouwbedrijf of aanbouw bedrijf. Aanbouwbedrijf.com koppelt particulieren aan lokale bouwbedrijven die voldoen aan onze strenge eisen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info[at]aanbouwbedrijf.com

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*