Oranje schaduwdoeken van ZONZ

ZONZ Sunsails loopt al warm voor het EK, want dit seizoen heeft zij speciaal voor het EK en de Olympische Spelen, Oranje schaduwdoeken ontwikkeld. Peter Ogterop van ZONZ Sunsails gaf daarbij de toelichting: “We ontvingen veel vraag vanuit zowel de horeca als van consumenten voor oranje schaduwdoeken. Hiermee zien we dat het schaduwdoek steeds meer terrein aan het winnen is, waarin men nu ook de schaduwdoeken gebruikt, als moderne oplossing voor het creëren van de gezellige ‘Oranje sfeer’ tijdens evenementen zoals het EK, Olympische Spelen en Koninginnedag!”

De oranje schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in twee varianten, de driehoek (3,6 x 3,6 x3,6) en de rechthoek (3 x 4). Evenals de overige schaduwdoeken van ZONZ Sunsails, zijn de oranje schaduwdoeken zowel wind- als waterdoorlatend. “Wij zijn natuurlijk zeer verheugd dat we onze klanten nu ook kunnen bedienen met onze oranje schaduwdoeken, zodat men zowel thuis als op een locatie heerlijk de wedstrijden kan bekijken met collega’s, vrienden en familie.” Beide varianten zijn via de webshop van ZONZ Sunsails verkrijgbaar: http://www.zonz.nl/oranje-schaduwdoeken.

Schaduwdoeken
Het schaduwdoek is een moderne en stijlvolle manier van zonwering. Ze geven met hun trendy design veel schaduw en veranderen de zomerse hitte en het intense zonlicht in aangename temperaturen en verzachtend licht. Je creëert er veel schaduw mee in een handomdraai.

Over ZONZ Sunsails
ZONZ Sunsails bestaat dit jaar 5 jaar en is trots op dat zij als specialist hun klanten van de beste schaduwoplossingen kunnen voorzien. Hierbij is het oranje schaduwdoek een zeer waardevolle aanvulling op hun assortiment. Naast de schaduwdoeken, bieden zij ook zonnezeilen, wavesails (welke open en dicht te schuiven zijn). Voor elk formaat bieden zij de juiste oplossing, doordat zij naast de standaard maten ook maatwerk leveren. Voor meer informatie over het assortiment van ZONZ Sunsails, kunt u terecht op www.zonz.nl.

Oranje schaduwdoeken om sfeervol het EK te beleven

Beleef sfeervol het EK met een oranje zonnezeil

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*