Beltegoed online opwaarderen

Wanneer u gebruikmaakt van prepaid bellen, zijn er tal van manieren om uw tegoed op te waarderen. De populairste wijze is online opwaarderen, omdat u dan waar en wanneer u maar wilt kunt besluiten uw tegoed te verhogen. Maar u kunt natuurlijk ook een prepaid kaart bij een fysieke winkel kopen. Meer weten over beltegoed verhogen? Lees dan verder.

Prepaid opwaardeerkaart

In het allereerste begin van prepaid bellen was beltegoed alleen op te waarderen via een opwaardeerkaart die u kon kopen bij een kleine selectie winkels. Dit waren voornamelijk sigarenboeren, telefoonwinkels en kiosken.  In verloop van tijd gingen steeds meer winkels beltegoedkaarten verkopen en vandaag de dag vindt u ze zelfs in iedere supermarkt. Telecomaanbieder Lebara, voornamelijk bekend van de voordelige internationale beltarieven, telt volgens haar website momenteel zelfs 20.000 punten waar hun opwaardeerkaart wordt verkocht.

Online opwaarderen

Beltegoed online opwaarderen is nieuwere manier. Door de website van uw prepaid aanbieder te bezoeken, kunt u gemakkelijk en snel uw beltegoed opwaarderen. Er zijn verschillende manieren waarmee u online kunt betalen zoals via iDeal, met een creditcard en met PayPal. Het grote voordeel van beltegoed online opwaarderen is dat u niet meer gebonden bent aan openingstijden van winkels. U kunt overal en wanneer u maar wilt uw beltegoed opwaarderen, u hebt enkel een internetverbinding nodig.

Widgets

Een derde manier om beltegoed gemakkelijk te verhogen is door middel van een zogenaamde widget. Dit is een programma dat u op uw laptop op pc kunt installeren.  Deze installatie is eenmalig en daarna kunt u uw beltegoed gemakkelijk digitaal opwaarderen zonder hiervoor een website te hoeven bezoeken. Net als bij online opwaarderen betaalt u via online betalingsmogelijkheden. Met een widget is het mogelijk om uw beltegoed op te waarderen wanneer u dat wilt. U komt dus nooit meer ’s nachts zonder prepaid tegoed te zitten, als u het wel nodig hebt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*