Vaderdagactie – 2e stropdas 15% korting

Stropdassenwinkel.nl heeft voor vaderdag 2012 een actie lopen. Bij bestelling van een tweede stropdas krijgt de klant 15%

Drie stropdassen

Stropdas voor vaderdag

korting op een stropdas naar keuze.

Zondag 17 juni is het vaderdag. Stropdassenwinkel.nl speelt als vanouds in op deze speciale dag, waarbij vaders in het zonnetje worden gezet. Een stropdas blijft een populair cadeau om vaders mee te verwennen. Voor vaders die regelmatig een stropdas dragen is een nieuwe stropdas een welkom cadeau. Stropdassen veranderen met de trends mee, een stropdas van 2 jaar geleden heeft in veel gevallen een te breed model om tegenwoordig nog te kunnen dragen. Een nieuwe stropdas, met een modieuze breedte van 7 tot maximaal 8 cm, zal een blije lach op het gezicht van vader toveren.

Stropdassenwinkel heeft een breed assortiment stropdassen, voor jong en oud. Niet alleen vader kan verwend worden met een stropdas, maar ook de klant zelf. Bij aankoop van een tweede stropdas krijgt de klant 15% korting met de kortingscode ‘VADERDAG’. De actie loopt tot 15 juni 2012. Bestellingen geplaatst tot 15 juni 2012 16.00 uur worden zaterdag 16 juni geleverd. Op tijd voor vaderdag 2012.

Voorwaarden voor de vaderdagactie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*