Elcee Holland B.V. staat op de Installatievakbeurs Hardenberg 2012

Graag nodigen wij u en uw collega uit voor een bezoek aan onze stand op de Installatievakbeurs Hardenberg 2012! De beurs wordt gehouden in de Evenementenhal te Hardenberg van dinsdag 11 september tot en met donderdag 13 september 2012. Onze stand bevindt zich op nummer 535. U bent dagelijks welkom van 14:00 uur tot 22:00 uur op onze stand!

De businessunit Utiliteit beschikt over een uitgebreid, wereldwijd leveranciersnetwerk en veel expertise. Deze ervaring is in decennia opgebouwd: al meer dan 80 jaar zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen, vervaardigen en leveren van roestvaststalen producten voor de sector Utiliteit. Knowhow die u terugvindt in onze producten en adviezen. Dat maakt ons bij uitstek gekwalificeerd voor een vakgebied waarin hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en hygiëne.

Op onze stand vindt u de nieuwste producten en kunt u kennismaken met het ElceeStone assortiment.

ElceeStone is een composiet, waarin hars, pigment en verschillende kunststoffen zijn verwerkt. ElceeStone is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals aanrechtbladen, vensterbanken, wastafels en natuurlijk tuintafels. Mocht het onverhoopt nodig zijn, dan stelt dit materiaal, door de unieke eigenschappen, u in staat kleine beschadigingen als krassen zelf te repareren. Het totale programma van ElceeStone behelst tientallen kleuren.

Sinds 1988 is het idee ontstaan om wastafels op maat te maken, met naadvrije spoelbakken die mooi in de badkamer of keuken geïntegreerd kunnen worden. Inmiddels zijn er 12 verschillende materialen ontwikkeld die in meer dan 50 verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Elk materiaal heeft zijn eigen specifieke eigenschappen, om zo in elke gewenste situatie een oplossing te bieden.

Materiaal
Onze leverancier heeft een unieke techniek ontwikkeld om marmer en graniet te gieten in elke gewenste vorm. De natuursteen wordt in poedervorm gecombineerd met polyesterkorrels en/of -hars. Ook worden hier soms mineralen aan toegevoegd zoals kwarts. Hierdoor voelt het materiaal als steen en heeft het dezelfde robuuste eigenschappen.

U bent dagelijks van harte welkom van 14:00 tot 22:00 uur op stand nummer 535!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*