Elcee staat op de Acrhitect@Work 2012

Op woensdag 12 en donderdag 13 september is Elcee Holland B.V. te vinden op de Architect@Work 2012. Op deze beurs zullen wij met onze business unit Gevelcomponenten en business unit Utiliteit te vinden zijn met onze nieuwste productontwikkelingen met een ecologisch aspect, namelijk de uitbreiding van het ElceeStone assortiment en de S3000 Clamp en de S4000 van het ®SADEV assortiment. De beurs wordt gehouden in Ahoy te Rotterdam en u kunt ons vinden op stand nummer 54.

U bent dagelijks welkom op onze stand van 13:00 tot 20:00 uur!

ElceeStone
ElceeStone is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals aanrechtbladen, vensteerbanken, wastafels en natuurlijke tuintafels. Het is een composiet waarin hars, pigment en verschillende kunststoffen zijn verwerkt. Inmiddels zijn er twaalf materialen ontwikkeld die in meer dan 50 verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Elk materiaal heeft zijn eigen specifieke eigenschappen, om zo in elke situatie een oplossing te bieden.

De natuursteen wordt in poedervorm gecombineerd met polyesterkorrels en/of – hars. Ook worden hier soms mineralen aan toegevoegd zoals kwarts. Hierdoor voelt het materiaal als steen en heeft het dezelfde robuuste eigenschappen.

De ElceeStone materialen zijn:
– Granulon – Graphalit® Glass
– Granit – Terrazzo
– Marmor/ natura – Rector etc.
– Grasolit®
– Graphalit®
– Graphalit® Quarz

De collectie is sinds een half jaar uitgebreid met allerlei nieuwe stenen en materialen, waardoor er veel meer nieuwe mogelijkheden en combinaties mogelijk zijn. De collectie blijft uitbreiden, waardoor er binnenkort nog meer nieuwe materialen binnen onze collectie te vinden zijn.

Ecologisch aspect – ElceeStone
De materialen van ElceeStone bestaan uit natuurlijke materialen, die niet schadelijk zijn voor het milieu en voor zowel de gebruikers als de mensen die het ontwikkelen. Het materiaal bestaat uit natuursteen dat in poedervorm gecombineerd wordt met polyesterkorrels en/of hars. Het materiaal voelt als steen en heeft dezelfde robuuste eigenschappen.

S3000 Clamp en de S4000
Elcee Holland B.V. is de vaste agent van ®SADEV voor de Benelux. Door ruime ervaring is ®SADEV inmiddels marktleider en voorloper op het gebied van architectonische glascomponenten en systemen. Dit Franse bedrijf produceert rotules, spiders en luifels voor externe applicaties. Ook op het gebied van interne applicaties zijn de mogelijkheden onbeperkt. Hierbij valt te denken aan glazen draaideuren, schuifdeuren en douchedeuren zonder frame.
Door middel van onze samenwerking en de verschillende producten van ®SADEV zijn vele mooie projecten ontstaan en ontwikkeld. Voorbeelden hiervan zijn onder andere het treinstation en Olympia Stadion in Berlijn, het Malaga vliegveld, de Schiecentrale etc.

De nieuwste modellen binnen het assortiment, de S3000 Clamp en de S4000 hebben dezelfde uitstraling en technologie, maar kunnen geheel anders ingezet worden, waardoor deze veel voordelen hebben.

De nieuwste modellen binnen het assortiment, de S3000 Clamp en de S4000, bestaan uit uit RVS 316 roestvast staal en hebben een modern, gestroomlijnd design. Een voordeel van deze nieuwe modellen is dat er geen glasboring nodig is voor het vastzetten van glas- en gevelcomponenten en hierdoor goedkoper zijn in hun montage. Het nieuwe design ziet er strak en verzorgd uit en de modellen zijn gemakkelijk te monteren voor vele glasdiktes.

De afwerking bestaat uit gestroomlijnde, prachtige rondingen en een mooi, discreet design.

Ecologisch aspect – S3000 Clamp en de S4000
Door middel van deze producten worden problemen gezocht voor vele specifieke vragen en worden tailor-made producten ontworpen. Deze producten zorgen ervoor dat er geen glasboring nodig is om glas- en gevelcomponenten vast te zetten, waardoor verschillende producten meerdere malen gebruikt kunnen worden en niet vernieuwd of aangepast dienen te worden. Op deze manier wordt het milieu minder belast en gaan producten langer mee.

Bent u nieuwsgierig naar onze nieuwste producten of naar het assortiment? Komt u gerust langs op onze stand, stand 54.Onze medewerkers nemen graag de tijd om u informatie te geven en uw vragen te beantwoorden!

Tot 13 en 14 september in Ahoy te Rotterdam!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*