ESL Taalreizen Biedt Cursussen Engels Ook Aan In De Zon

,

Wie een cursus Engels wil volgen deze zomer kan tegenlijktijd de zon op zoeken. ESL biedt vakantie cursussen aan in zonbestemmingen. De cursus Engels kan gevolgd worden in zonnige bestemmingen zoals India en de Filippijnen. Daarnaast kan de taalcursus ook gemakkelijk gecombineerd worden met een vakantiebesteding zoals diepzeeduiken en snorkelen.

“Vorige jaar hebben we onderzoek gedaan naar de specifieke reiswensen van onze klanten. Hieruit bleek dat zij voornamelijk houden van een taalreis die hen voldoende nevenactiviteiten biedt. Bij het samenstellen van de zomerbrochure van 2012 hebben we daar voornamelijk aandacht aan geschonken. De zomerbrochure staat dan ook vol met taalcursus plus programma’s.”  Aldus een medewerker van ESL taalreizen.

De taalcursus plus programma’s zijn zo samengesteld dat ze de perfecte combinatie vormen van studie en vrijetijd. De activiteiten zijn toegespitst naar het seizoen en de bestemming. Hierdoor wil de organisatie het vakantiegevoel bij de klant bevorderen.

Met name de verre reizen  hebben een interessant pakket aan vrijetijdsactiviteiten. In Delhi kun je bijvoorbeeld een cursus Hindi volgen in Sydney kan je verschillende watersport cursussen bijboeken. Op die manier voelen  de  taalreizen buitenland toch meteen meer als een vakantie aan. De activiteiten zijn geheel verschillende per cursus en bestemming dus bedenk wel van te voren wat voor type vakantie je in gedachte hebt.

ESL taalreizen heeft maandelijks verschillende acties en kortingen voor hun verre bestemmingen dus het is verstandig de website bij te houden. Momenteel zijn er verschillende kortingsacties voor de taalreizen VS, waaronder de steden Boston en Honolulu.

-Einde persbericht-

De organisatie ESL taalreizen verzorgt jaarlijks honderden taalreizen naar het buiteland. Er zijn taalreizen voor jong en oud in twintig verschillende talen. De reizen worden op maat gemaakt en worden naar de wensen van de klant aangepast. De organisatie won eerder dit jaar een prestigieuze award voor hun inzet en persoonlijke dienstverlening.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*