HIT-MKB passeert de grens van 200 aangesloten FOCWA-leden

Sinds afgelopen vrijdag heeft inkoopcollectief HIT-MKB haar 200e FOCWA-lid mogen verwelkomen: Schadenet Rothuijsen uit Zwolle heeft gekozen voor HIT-MKB om een besparing te realiseren op het gebied van de energiekosten, het afvalbeheer en office supplies.

Naast de aangesloten FOCWA-bedrijven is HIT-MKB ook actief voor alle andere bedrijfstakken. Door volume te bundelen met kennis en ervaring is HIT-MKB in staat om gemiddeld meer dan 19% te besparen op de energietarieven voor haar leden. Een aangesloten bedrijf blijft echter wel gewoon klant bij een energiemaatschappij waardoor belangrijke voorwaarden als zekerheid en vertrouwen zijn gegarandeerd.
Naast het besparen op energie is HIT-MKB ook actief als het gaat om ontzorgen bij vragen omtrent energie, of het nu gaat om een controle van energiefacturen of het adviseren bij een verbouwing of nieuwbouwproject. Leden kunnen de energieadviseurs overal voor benaderen.

Naast energie is HIT-MKB ook actief op het gebied van verzekeringen en kan men door een volmacht-constructie op basis van dezelfde polisvoorwaarden en dekking een besparing realiseren.

Ook de diensten van telefonie, afvalbeheer en office supplies leveren een besparing op. Speciaal voor de horeca biedt HIT-MKB ook de dienst payrolling en het realiseren van extra bypass aan.
HIT-MKB is onafhankelijk van de groothandel waar men inkoopt.
Gemiddeld bespaart een deelnemer van HIT-MKB meer dan 15% op de aangeboden diensten. Als transparante en onafhankelijk inkoopcollectief kan HIT-MKB ook voor uw bedrijf een besparing realiseren en u volledig ontzorgen middels de aangeboden diensten.
Wilt u ook een afspraak met de adviseurs van HIT-MKB? Bel met 013-5719913 of bezoek onze website: www.hit-mkb.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*