Lasergamen Informatie

Lasergamen wordt steeds populairder in Nederland onder voornamelijk kinderen. Als kinderfeestje is Lasergamen een ontzettend leuke activiteit. Er zit veel spanning in het spel , maar het doet geen pijn zoals bij bijvoorbeeld Paintball. Het is dus voor klein, groot, jong en oud weggelegd!

Spelregels
De minimale leeftijd van Lasergamen is meestal rond de 6 of 7 jaar. Lasergamen kan gespeeld worden met zoveel kinderen als je wilt. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van hoe groot je speelveld is. Meestal wordt Lasergamen gespeeld in een bos of in een leegstaand gebouw. Wij raden aan om een speelveld te gebruiken met veel obstakels. Dit om de spanning van het spel te verhogen.

Bedrijfsuitje of kinderfeestje
Hierboven is al aangegeven dat dit spel uitermate geschikt is voor een kinderfeestje. Maar natuurlijk ook als een bedrijfsuitje. Bij de meeste aanbieders van Lasergames kun je gelijk een arrangement boeken inclusief eten en drinken. Of als het mooi weer is een lekkere barbecue erbij houden.

Locatie

Lasergamen kan door heel Nederland. Typ in Google Lasergame + jouw locatie en je zult zien dat er veel verschillende aanbieders zijn. Een goede locatie is bijvoorbeeld Lasergamen Amsterdam. De speellocatie ligt in een bosrijke omgeving in het recreatiegebied Spaarnwoude.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*