smartclip produceert en verspreidt nu ook branded videocontent en commercials

Amsterdam, juni 2012 – smartclip, het platform voor multi-screen video advertising, is recentelijk gestart met de productie van branded videocontent en commercials. Zij biedt daarmee een efficiënte multi-channel aanpak om de doelgroep van de adverteerder op relevante wijze te bereiken in het smartclip publishers netwerk. smartclip is een wereldwijde aanbieder en marktleider in Europa. Sinds de oprichting van smartclip verzorgt zij effectieve videocampagnes voor haar adverteerders en bereikt zij de doelgroep van haar adverteerders op PC, tablet, smartphone en Connected TV. smartclip Benelux heeft ruim 70 brand name publishers die worden gebruik door de top 200 adverteerders en levert 130 miljoen video-impressies op per maand.

Branded videocontent scoort hoog op ‘betrouwbaarheid’ en ‘geloofwaardigheid’. Het is een vrij nieuwe vorm van adverteren waarbij merkboodschap en entertainment op relevante en subtiele wijze samenkomen. Branded videocontent blijkt vooral effectief bij het overdragen van de communicatieboodschap, merkoverweging en attitudeverandering. De doelgroep waardeert branded videocontent ondanks het feit dat een deel van de kijkers zich realiseert dat het om een deels commerciële boodschap gaat. Marjolein Rademakers, director Publishing & Operations bij smartclip, vertelt: “Bij smartclip zien wij toekomst voor branded videocontent als aanvulling op onze bestaande product portfolio. Door de in-house combinatie van televisie expertise en professionaliteit van het productieteam kunnen wij kwalitatief geproduceerde videocontent en commercials aanbieden die uitgezet worden in ons netwerk van premium publishers. Een adverteerder of bureau kan rechtstreeks met smartclip schakelen en bespaart veel tijd en budget.”

De nieuwe vermogensbeheerder OXBY is de eerste die gebruikmaakt van deze propositie. “Wij willen vermogensbeheer mogelijk maken voor een zo groot mogelijke groep beleggers” zegt Tjade Groot, hoofd van het OXBY team. “Veel mensen die nu hun geld in beleggingsfondsen hebben geparkeerd, zouden OXBY als alternatief moeten overwegen.” Hij vervolgt; “Een nieuwe dienst zoals OXBY vraagt een vernieuwende communicatie aanpak. Bij smartclip hebben wij de perfecte combinatie van inzicht, creatieve uitvoering en relevant netwerk gevonden”. smartclip heeft voor OXBY een commercial geproduceerd. De commercial is onlangs met succes in het smartclip netwerk uitgezet en heeft in 2 weken 1.000.000 views gegenereerd.
Klik hier voor de commercial http://www.youtube.com/user/smartclipbenelux/videos

smartclip creëert nieuwe advertentiekanalen voor haar adverteerders door continue de grenzen van de digitale mogelijkheden verder te verleggen en door technisch innovatieve oplossingen voor online video advertising aan te bieden.

— einde Persbericht —

Over smartclip
smartclip is een wereldwijd multi-screen advertising platform gespecialiseerd in video ad formats ten behoeve van internet-connected apparaten waaronder de PC, smartphones, tablet PC’s, gaming consoles, set-top boxes en connected TV. Het bedrijf helpt adverteerders de gewenste doelgroep te bereiken. Ook publishers profiteren van de innovatieve technische oplossingen van smartclip om hun video content te monetizen. Het hoofdkantoor van smartclip bevindt zich in Duitsland met grote vestigingen in Europa, Australië, de V.S. en Latijns Amerika van waaruit de grenzen van digitale video advertising steeds verder verlegd worden. Het bedrijf is volledig eigendom van de Adconion Media Group, welke met 24 kantoren 20 landen wereldwijd bedient.
Twitter: @smartclipAG

Voor meer informatie:
info@vwcommunicatie.nl
Commercial Oxby

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*