Beslaglegging effectief bij incasso

Beslaglegging is veelal de laatste stap in een serie van betalingsherinneringen, aanmaningen en een dagvaarding. Beslaglegging is een zinvol drukmiddel om betaling af te dwingen. Beslag leggen is mogelijk op zaken als: auto’s, woningen, bank- of spaarrekeningen en derdenbeslag.

Hoe werkt een beslaglegging?
Voor een beslaglegging heeft u een advocaat nodig.
Na  het indienen van een verzoekschrift door een advocaat kan de rechter toestemming geven om beslag te leggen. Alleen een advocaat kan dus conservatoir beslag laten leggen. Dit conservatoir beslag zorgt ervoor dat men geen vermogensbestanddelen aan het verhaal van uw vordering onttrekt.  Een deurwaarder of incassobureau kan geen conservatoir beslag leggen.

Beslaglegging van de bankrekening  is zelfs al mogelijk voordat een rechter definitief een uitspraak heeft gedaan. Door beslaglegging betaalt de debiteur de vordering doorgaans alsnog. Ook de kosten van het  beslag leggen worden betaald, (vrijwel) geheel voor rekening van de debiteur.

e-Legal incasso advocaten helpen u graag bij het effectief incasseren.  Wilt u meer informatie over incasso, beslaglegging of onze  tarieven? Kijk snel op onze nieuwe website: www.e-legal-incasso-advocaten.nl

e-Legal incasso advocaten biedt u de hoge kwaliteit van een gespecialiseerde incasso advocaat voor de prijs van een incassobureau.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*