Candida blog updates: Behandelingen, overgewicht en verschijnselen

Updates van de candida blog op optimalegezondheid.com!

Schimmelinfectie behandelen

Er zijn verschillende manieren om een schimmelinfectie te behandelen. De meeste mensen rennen naar de arts toe voor bepaalde medicijnen. Wat men niet weet, is dat er verschillende natuurlijke manieren zijn om een dergelijke candida infectie sneller te behandelen zonder nare bijwerking van zware medicijnen. Lees het gehele artikel voor extra informatie en tips hoe je van een schimmelinfectie kunt afkomen!

Candida infectie en overgewicht

Het hebben van een candida infectie en overgewicht hebben veel met elkaar te maken. Voeding heeft een hele grote invloed op de ontwikkeling van de candida schimmel. Veel slechte koolhydraten eten zorgt er niet alleen voor dat je extra kilo’s aankomt, maar ook dat je de candida schimmel voedt. De schimmel zal groeien en dit resulteert in meer klachten.

Verschijnselen van een schimmelinfectie bij vrouwen

Iedere vrouw krijgt minimaal 1 keer in hun leven last van een vaginale schimmelinfectie. Het is belangrijk dat je dit herkent zodat je een gerichte behandeling kan starten. Medicijnen kunnen een oplossing zijn, echter dit is niet het medicijn op lange termijn! Het zijn vooral kleine aanpassingen in de levensstijl die er voor kunnen zorgen dat de vrouwelijke schimmelinfectie niet meer terug komt!

Wil je alle artikelen uitvoerig lezen? Bezoek dan de website door op een van de bovenstaande links te klikken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*