Pianotransport – Verhuisbedrijf Jan schut Verhuizingen Rotterdam

Wanneer je in het bezit bent van een vleugel of piano en deze moet verhuizen is dit geen eenvoudige klus. Zo’n prachtig instrument weegt al gauw 400 kilo en is daardoor niet gemakkelijk te verplaatsen. En wat dacht je van de kans op schade wanneer de piano niet op de juiste manier verplaatst zal worden?

Gelukkig zijn de ervaren verhuizers van Jan Schut Verhuizingen ware specialisten wanneer het aankomt op het verhuizen en verplaatsen van piano’s. Met behulp van professionele verhuisliften en verhuiswagens met luchtvering is je geliefde en waardevolle instrument in goede handen.

Ook wanneer je opslagruimte zoekt om je piano tijdelijk of voor lange tijd op te slaan, kun je rekenen op dit gerenommeerde verhuisbedrijf in Rotterdam. In de opslagruimte staat je piano veilig en blijft deze schoon en droog.

Ga je binnenkort verhuizen of heb je een piano die met behulp van een verhuislift verplaatst moet worden? Neem contact op met verhuisbedrijf Jan Schut verhuizingen in Rotterdam of bekijk de website en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Jan Schut Verhuizingen

http://www.janschutverhuizingen.nl

010-4120731

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*