Duorolgordijnen: dé trend in binnenzonwering

Duorolgordijnen zijn dé trend op woongebied. Ze combineren het beste van twee werelden: het praktische gemak van rolgordijnen en de stijlvolle uitstraling van gordijnen. Het bedrijf Sfeervolle Shutters springt in op de groeiende vraag naar duorolgordijnen door een eigen merk duorolgordijnen aan te bieden, in 47 verschillende kleuren, ónder de prijs van die van veel bouwmarkten.

Ideale binnenzonwering
Duorolgordijnen worden ook wel roljaloezieën genoemd. Net als rolgordijnen rollen ze vanuit een cassette naar beneden en kunnen ze gemakkelijk met een ketting of zelfs afstandsbediening omhoog en omlaag worden gerold. Het unieke van duorolgordijnen is dat ze uit transparante en semi-transparante horizontale lagen bestaan waardoor de lichtinval van de binnenzonwering geheel naar wens kan worden afgestemd. Er kan, makkelijker dan met gordijnen of rolgordijnen, gespeeld worden met het licht. Duorolgordijnen zijn daarmee de ideale vorm van binnenzonwering waarmee u binnen comfortabel en in alle privacy zit én waarmee u uw meubelen beschermt tegen schadelijk zonlicht.

Stijlvolle jaloezieën
Naast de flexibele lichtinval, zijn roljaloezieën een sfeervolle blikvanger in een interieur. De horizontale banen hebben op zich al een stijlvolle uitstraling en omdat de jaloezieën in 3 verschillende baanbreedtes en 47 moderne kleuren te krijgen zijn, kunnen de maat, de kleur en de kleurcombinatie geheel afgestemd worden op de eigen smaak.

Populaire raamdecoratie
De groeiende populariteit van duorolgordijnen is niet verwonderlijk gezien de vele voordelen ervan:
·    Duorolgordijnen zijn zeer geschikt als binnenzonwering waarmee u uw leefomgeving verbetert én uw interieur beschermt tegen schadelijk zonlicht.
·    Mooie en naar wens aan te passen lichtinval die makkelijk te reguleren valt.
·    Duorolgordijnen zijn een stijlvolle aanwinst voor ieder interieur.
·    Een duorolgordijn is eenvoudig te bedienen met een kettingkoord of elektrische bediening.
·    Met roljaloezieën reguleert u de lichtinval van buiten naar binnen maar wordt uw uitzicht naar buiten toe niet belemmerd.

Korting duorolgordijnen
Inspringend op de groeiende vraag naar duorolgordijnen biedt Sfeervolle Shutters haar duorolgordijnen aan tegen een scherpe korting van 50%. Dat betekent dat u per op maat gemaakte  vierkante meter geen 99,90 maar slechts 49,95 betaalt. Deze lage prijs ligt zelfs onder die van veel bouwmarkten. Kijk voor meer informatie en bestellingen op www.duo-rolgordijn.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*