ELcee Holland B.V. staat op de Innotrans 2012

, , , ,

De beurs Innotrans 2012, is de internationale vakbeurs voor transport technologie, dat van 18 t/m 21 september georganiseerd wordt in Berlijn. Iedere twee jaar wordt deze beurs georganiseerd en jaarlijks bezoeken duizenden bezoekers deze beurs. Onze medewerkers zullen hierbij aanwezig zijn en u kunt vele lagercomponenten bewonderen.

Met een groot aantal referentie projecten en meer dan 220 transporttechniek bedrijven, is Berlijn de belangrijkste focus van het vervoer van de Duitse technische industrie en een ideale locatie voor Innotrans, een internationaal platform voor kopers en verkopers van personen- en goederenvervoer technologie. Innotrans is uitgegroeid tot een internationale beurs gericht op Railway Technologie. Andere belangrijke kenmerken voor Innotrans zijn: Spoorweginfrastructuur, interieurs, openbaar vervoer en tunnelconstructie.

Al meer dan 50 jaar is Elcee dé specialist op het gebied van glijlagers en u vindt bij ons het grootste assortiment glijlagers van de Benelux en Duitsland. Wij produceren (door alles klassen gecertificeerde ) roeraslagers, schroefaslagers, glijstrippen en sferische lagers voor alle markten, zoals scheepvaart, on- en offshore, industrie, etc.

Wij staan op de stand van onze producent ACM Bearings Ltd. Samen met ACM Bearings Ltd kunnen wij vele kwalitatieve en commerciële toepassingen bedenken voor uw toepassingen.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek op de beurs, bij stand 215 in hal 2.2. Op deze stand kunt u diverse soorten lagers bewonderen, zoals onze onderhoudsvrije Tribo ball® sferische lagers.

U bent van harte welkom op stand 215 in hal 2.2!

Data : Dinsdag 18 september 2012 t/m vrijdag 21 september 2012
Openingstijden : Dagelijks van 9:00 uur tot 18:00 uur

Hebt u nog vragen? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer
078-6544777 of via e-mail: glijlagers@elcee.nl. Wij zijn ernaar uit u te mogen begroeten op onze stand!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*