Jeanne Mulder in dienst bij PrizeWize

Amsterdam, 23 juli 2012 – Jeanne Mulder (32) is bij PrizeWize in dienst getreden als Senior PR en communicatie medewerker. Mulder is (mede) verantwoordelijk voor het Communicatie en PR beleid.

Voordat Mulder bij PrizeWize in dienst trad, is zij vier jaar werkzaam geweest als communicatieadviseur bij communicatieadviesbureau waar zij onder meer verantwoordelijk was voor het media en persbeleid van verschillende opdrachtgevers. De opgedane ervaring van de afgelopen jaren zet zij nu in bij PrizeWize.

Mulder: ‘Bij IvRM was ik verantwoordelijk voor het pers en mediabeleid van opdrachtgevers met als doel deze sterk(er) te positioneren. Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring in te zetten (en te doen groeien) bij PrizeWize, om de naams- en propositiebekendheid van PrizeWize te vergroten en te bouwen aan een sterk en herkenbaar merk. Het genereren van media-aandacht is daar een onderdeel van.’

Over PrizeWize
PrizeWize is de vergelijkingssite voor dienstenmarkten: energie, internet/tv/telefonie en schade- en zorgverzekeringen, voor de consument en mkb’er. Met een transparant en onafhankelijk vergelijkingssysteem, zorgt PrizeWize ervoor dat de bezoeker altijd het beste advies krijgt, wat voor zijn situatie en wensen het beste is. PrizeWize, sinds 2008 actief, is opgericht door Hans de Kok en Niels Brolman.  Met meer dan een half miljoen internetbezoekers per kwartaal is PrizeWize o.a. marktleider op het gebied van energievergelijkingen. Sinds 2012 is PrizeWize.de ook actief in de Duitse vergelijkings-dienstenmarkt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*