Kies voor kwalitatief schuifdeurbeslag en ladegeleiders

, , , ,

Hoe kiest u voor beslag bij uw projecten, de keuze is immers groot. En al lijkt het een detail, slecht of verkeerd beslag kan het gemak en duurzaamheid van uw schuifdeur behoorlijk beperken. Kies daarom voor een betrouwbare partner die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan!

Schuifdeurbeslag
SchuifdeurbeslagEr is een groot aantal soorten schuifdeursystemen, met uiteraard bijbehorend schuifdeurbeslag. Denk aan schuifdeurensystemen vóór de wand of in de wand, normale of zware schuifdeuren, voor binnen of buiten, etc. Ironw@re voegt daar nog een uniek schuifdeursysteem aan toe, van origineel italiaans design. Dit hoge kwaliteit systeem met de naam Exterus is perfect geruisloos en regelbaar. In ons assortiment kunt u kiezen voor glazen of houten schuifdeuren, beide met een uniek en hoog esthetisch ophangsysteem en rails. Daarnaast kunt u dit bijzondere ophangsysteem ook los verkrijgen en toepassen op schuifdeuren van uw eigen keuze.

Ladegeleiders
Bij de keuze van een ladegeleider spelen meerdere aspecten een rol, zoals de lengte van de lade, de benodigde capaciteit en de gewenste kwaliteit en soepelheid. Daarnaast kan een zelfsluitingsmechanise en ‘soft close’ systeem wensbaar zijn en het gewenste extensiepercentage (70%, 80%, 100% en 140%). Het rolmechanisme van een ladegeleider kan uitgevoerd worden met lagers, kogels of rollers.

Ons assortiment ladegeleiders bestaat uit: kogel gelagerde ladegeleiders, rol ladegeleiders & apothekerskast ladegeleiders. De ladegeleiders zijn in meerdere lengtes en gewichten te verkrijgen, met de beste prijs kwaliteit verhouding voor ladegeleiders tot 100 cm en 100 Kg belasting.

Hieronder vindt u ons gehele assortiment ladegeleiders. Maak uw keuze en bestel uw ijzerwaren direct eenvoudig online. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op per telefoon of mail.

De Ironw@re webshop is opgericht in januari 2007. In de tussenliggende periode is er een selectie gemaakt van kwalitatief hoogwaardige (schuif) deursystemen met een meerwaarde voor de professional (b2b) en de doe-het-zelver (b2c).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*