Open-Provider verbeterd autorisatiecodebeheer

, ,

Het werken met autorisatiecodes in Openprovider is sterk vereenvoudigd met het nieuwe autorisatiecodebeheer. In een handomdraai ontvangt, verandert of vraagt u de autorisatiecode van een domein op.

Het opvragen of veranderen van een autorisatiecode is nuttig als de tegenpartij van een uitgaande verhuizing aangeeft de autorisatiecode niet te accepteren. Maar ook kunt u nu op verzoek van een klant uit veiligheidsoogpunt zelf de autorisatiecode veranderen, na een verhuizing of periodiek.

Daarnaast bent u niet meer afhankelijk van onze supportafdeling om de autorisatiecode van een domein op te vragen die beperkt geldig is. Zo kunt u nu bijvoorbeeld eenvoudig zelf een autorisatiecode voor een .de-domein opvragen.

Tenslotte is het gemakkelijker geworden om domeinen tussen twee klanten van Openprovider te verhuizen, een zogenaamde interne verhuizing. Ook als de registry geen autorisatiecode ondersteunt, kunt u het domein met een interne autorisatiecode verhuizen. Dit gaat sneller omdat u niet meer afhankelijk bent van een bevestiging per e-mail.

Op hetzelfde moment is de menustructuur van het reseller control panel verduidelijkt: alles wat met domeinen te maken heeft staat nu onder het menu Domeinbeheer, en zo ook voor de andere productgroepen. Hierdoor is het menu ‘Tools’ komen te vervallen.

SSL werd in 1994 door Netscape ontwikkeld als een protocol dat blijvende en veilige transacties toeliet. In 1997 werd een Open Source versie van Netscape gecreëerd, die nu OpenSSL is. En in 1999 werd het bestaande protocol door een versie uitgebreid die nu als Transport Layer Security (TLS) bekend staat. Door overeenkomst, wordt de term “SSL” gebruikt zelfs wanneer technisch het protocol TLS wordt gebruikt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*