Opvallen met hotdogs: Huur een hotdogkraam

, ,

In de groeiende markt van congressen en bedrijfsevenementen wordt het steeds lastiger om de bezoekende klanten te interesseren en te bereiken. Hierom worden vaak grote banners neergezet en powerpoints met strakke plaatjes ingezet. Werknemers worden met bedrijfskleding aangekleed, geven productpresentaties en delen allerlei gadgets uit om zodoende een gesprekje aan te kunnen knopen met potentiële klanten. Probeer ook eens wat anders, zoals hotdogs, hamburgers of ijsjes.

Wat namelijk opvalt bij deze congressen en evenementen is dat het gros van de mensen overspoeld raken met informatie en al vrij snel door de bomen het bos niet meer zien en op zoek gaan naar een rustmoment. Handige bedrijven spelen hier juist op in door juist deze groep naar zich toe te trekken, bijvoorbeeld door een soort (kermis)spel te organiseren waarbij (dag)prijzen zijn te winnen. Gezien zijn bijvoorbeeld doelschieten, baanfietsen, blokken stapelen (op evenwicht) en geweerschieten. Eenmaal bezig is het gemakkelijk om nog even een praatje aan te knopen of een formulier in te laten vullen (om mee te dingen met de prijzen, maar tegelijkertijd natuurlijk erg handig om in de adressenlijsten op te nemen).

Bij deze kramen met mogelijkheid tot ontspanning is het al relatief druk, maar nog drukker bezocht zijn de kramen waar eten aangeboden wordt, waarmee de stelling dat liefde door de maag gaat een nieuwe dimensie krijgt. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan american hotdogs, hamburgers of ijsjes.

In ieder geval, wat u ook bedenkt, het is niet meer genoeg om uw kraam mooi aan te kleden. Immers, uw buren doen dat ook al.

Doggie American Hotdogs verzorgt hotdogcatering met een traditionele Ahotdogkraammerikaanse hotdogkraam incl. of excl. personeel op uw evenement, feest of congres. Ook is het ook mogelijk een hamburgerkraam te huren.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*