Universele RECARO schuimdelen

Wanneer de RECARO stoelen in je auto een beetje door beginnen te zakken dan kun je op een vrij eenvoudige en voordelige manier de stoel weer in een zo goed als nieuw staat brengen.

@font-face { font-family: “Calibri”; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; line-height: 115%; font-size: 11pt; font-family: “Times New Roman”; }a:link, span.MsoHyperlink { color: blue; text-decoration: underline; }a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed { color: purple; text-decoration: underline; }div.Section1 { page: Section1; }

Alle RECARO autostoelen zijn namelijk modulair opgebouwd, wat betekent dat bijna alle onderdelen ook los leverbaar zijn. Meestal zijn het de schuimdelen aan de instapkant en de zitting zelf die als eerste wat onderhoud nodig hebben. Dit is vrij eenvoudig zelf of door een RECARO dealer te doen. De schuimdelen zijn allemaal los leverbaar net als bijvoorbeeld de veermat onder de stoel. De kosten zijn het ook niet, want een schuimdeeltje is vaak al leverbaar vanaf € 25,- Let er wel even op dat wij als after market importeur van RECARO geen onderdelen kunnen leveren die specifiek voor het betreffende automerk of model gefabriceerd zijn, een voorbeeld hiervan zijn de stofdelen. Maar wanneer je dus op tijd je schuimdelen vervangt zal het frame van de stoel ook de bekleding niet doen slijten.

Eigenlijk heel simpel dus, net als de rest van je auto verdienen je stoelen ook op den duur een beetje onderhoud waardoor je weer meer zitcomfort hebt en je hoge reparatiekosten op latere termijn ontloopt. Alle onderdelen en schuimdelen kunnen wanneer leverbaar besteld worden via onze dealers. Eventueel kunnen zij ook het onderhoud van voor je uitvoeren. Mocht je vooraf willen weten of we iets wel of niet kunnen leveren. Stuur dan even een mailtje met foto’s van de stoel waar je onderdelen voor wenst te willen hebben.

Kijk voor meer informatie over RECARO stoelen op www.bcsrecaro.nl of neem contact met ons op via info@bcsrecaro.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*