Hoge bloeddruk, vitamine D, recepten en natuurlijke supplementen

Optimalegezondheid.com Hoge Bloeddruk Blog: Updates

Het is alweer een tijdje geleden dat deze blog online is gezet. Ongeveer 18 maanden geleden is de Hoge Bloeddruk blog online gezet. En op dit moment trekt het veel bezoekers. Elke weer komen er nieuwe artikelen op te staan de interessant zijn voor ieder die te maken heeft met hoge bloeddruk. Tips, trucs en de laatste nieuwtjes komen erop te staan. Hieronder een 3-tal interessante artikelen!

Vitamine D

Na onderzoek is gebleken dat vitamine D niet alleen de botten versterkt, maar ook nog eens een belangrijke invloed is op het regulieren van je bloeddruk. Tevens verbeteren ze de conditie van je hart. Normaal gesproken halen we vitamine D uit het zonlicht, helaas hebben we dit in Nederland niet al te veel. Logisch ook dat in de winter (minder zon=minder vitamine D) de bloeddruk ook hoger uitvalt. Voor meer info, lees het gehele artikel.

Hoge bloeddruk recepten

Voeding heeft een belangrijk invloed op de bloeddruk. Heb je te hoge waarden? Zorg er dan voor dat je geen voedingsmiddelen eet die de waarden kunnen verhogen. Vervang deze “slechte” voeding met “goede gezonde” voeding die naast de gezonde eigenschappen ook nog een je bloeddruk natuurlijk kunnen verlagen.

Hoge bloeddruk en natuurlijke supplementen

Net als voeding, kunnen natuurlijke supplementen ook een bijdrage leveren aan het verlagen van je bloeddruk. dit betekend niet dat je direct 25 verschillende supplementen moet gaan slikken. Het is van belang dat je zelf gaat onderzoeken welke vitaminen en mineralen je niet binnenkrijgt via voedingsmiddelen.

Eet je bijvoorbeeld weinig vis? Dan kan het verstandig zijn dat je omega 3 of visolie supplementen gaat slikken. Voor meer informatie, lees het gehele artikel op de blog!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*