Mooie vrouwen versieren

Iedereen wil weten hoe hij een vrouw moet versieren. Ja toch. Iedereen hoort van vrienden de de tips & trucs om een vrouw te versieren. Vaak werken deze niet. Allemaal bravour. Mannen zullen toch niet tegen elkaar zeggen dat ze het niet kunnen. En ja, dan heb je een vriend die andere vrouwen kan versieren en die versiert alleen maar de lelijke chicks. Een mooie vrouw lijkt veel lastiger dan een minder mooi ‘exemplaar’.

Het tegendeel is waar. Mooie vrouwen zijn eigenlijk veel gemakkelijker te versieren. Weet je hoe dat komt? Omdat mooie vrouwen alle versiertrucs al kennen en weten hoe ze hierop moeten reageren. Door juist op een andere manier de versiertrucendoos open te maken, zul je al snel resultaat hebben; JUIST bij mooie vrouwen. Het verleiden van een vrouwen wordt dan een kunstvorm; er zijn zelfs mannen die hier extreem goed in zijn en zelfs elke dag een andere vrouw verleiden.

Dit laatste raad ik je zeker niet aan, omdat het naar mijn inziens tegen je gaat werken. Als je eenmaal de vrouw van je dromen hebt verleid, zul je nog genoeg effort moeten steken in het opbouwen van een gezonde relatie. Verleiden kun je leren, een relatie levendig en spannend houden zul je toch zelf moeten doen. Als dit laatste ook goed werkt heb je pas resultaat gehaald.

Begin in ieder geval met het leren van hoe je een vrouw moet versieren, daarna mag je aan de relatie gaan werken.

Bedelaar
Je kent ze wel. Die schoothondjes, die achter een vrouw aan lopen, duidelijk maken dat ze wel interesse hebben in een vrouw, waardoor de vrouw de touwtjes in handen heeft. Zij bepaalt of ze naar de volgende fase wil. Ik kan je zeggen: dat gaat NOOIT gebeuren. Ze zal je zien als een zwakke man, waar ze niets aan heeft. Je moet laten zien dat je een eigen leven hebt, haar natuurlijk met alle respect behandelen, maar laat ook zien dat ze niet meteen op de eerste plaats komt te staan. Hierdoor wordt jij een stuk aantrekkelijker.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*