Inspirerende, zakelijke workshops bij de 1We Academy

Leer de fijne kneepjes van presenteren

Je staat voor een groep en plotseling sta je met je mond vol tanden. Herken je je hierin? Hoogtijd voor de workshop ‘Perfect Presenteren’ bij de 1We Academy. In vijf uur tijd leert presentatiegoeroe David Bloch je op woensdag 19 september de fijne kneepjes van het presenteren. Locatie: 1We Studio 1 in Amersfoort.

David Bloch publiceerde boeken en artikelen, begeleidde internationaal topmanagers in veranderingsprocessen en geeft trainingen, seminars en adviezen. Zijn paradepaardje: perfect presenteren.

Krachtige geheimen
In zijn workshop voor de 1We Academy gaat hij uitgebreid in op de kunst van het presenteren. Hoe kies je wat en hoe te zeggen als je voor een groep staat? Hoe maak je optimaal gebruik van hulpmiddelen? Hoe beheers je je zenuwen? En wat zijn nou de écht krachtige geheimen van effectief presenteren? Deze en andere actuele vragen komen aan bod tijdens de inspirerende workshop ‘Perfect Presenteren’.

Bloch wijdt de deelnemers in in de geheimen van een perfecte presentatie. Centraal staan de deelnemers en hun actuele vragen, ‘presentatiehobbels’ en -behoeften. “Presenteren is steeds belangrijker geworden”, aldus Bloch. “Daardoor is het steeds moeilijker om authentiek, persoonlijk en geloofwaardig je boodschap over te brengen. De echte waarde van je presentatie ontstaat pas wanneer die boodschap optimaal aankomt.”

Meld je aan
David Bloch zet zich met zijn workshops voor de 1We Academy geheel belangeloos in. De volledige opbrengst gaat naar 1We – Een Wereld Idee, de ontwikkelingsorganisatie nieuwe stijl. De workshop vindt op woensdag 19 september van 16.00 tot 21.00 uur plaats in 1We Studio 1 in Amersfoort. De kosten bedragen € 175,- (excl. BTW/incl. netwerkdiner). Meld je aan op http://www.1weacademy.nl. Of bel voor meer informatie: 033-2858914.

NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met directeur Robbert Frank Hagens van 1We – Een Wereld Idee, 033-2858914 / 06-53437891 of robbert@1we.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*