Sfeervolle Najaarsmakrt

Ondernemen en creativiteit smelt dit jaar weer samen in de Najaarsmarkt in Huize Damiaan te Simpelveld. Deze sfeervolle markt vindt op zaterdag 10 en zondag 11 november 2012 van 11.00–17.00 uur plaats.
Het bruist altijd van energie in Huize Damiaan en haar enthousiaste medewerkers laten niet na om de mensen op ontspannende, recreatieve of bezinnende wijze kennis te laten maken met de mogelijkheden die huidig “Damiaan” biedt. Immers kan deze 133 bedden tellende verblijfsaccommodatie inmiddels op internationale bekendheid rekenen.

Wat kunt u dit jaar zoal verwachten?
Diverse standhouders die hun sieraden,schilderijen, beeldende kunst, kaarsen, bloemstukken, boeken, kruidenproducten en nog veel meer aan u presenteren.
Daarnaast zijn er demonstraties van huidverzorging en inlichtingen over natuurtherapie.
In de schitterende ambiance van de voormalige kloosterkapel kunt u naar muziek luisteren.
Het muzikale tintje wordt verzorgd door een optreden van het JeLokoor, op zaterdag en zondag.

In de voorbije jaren werd deze markt binnen de muren van het voormalige klooster druk bezocht en liet vele mensen enthousiast huiswaarts keren met de intentie een volgende keer terug te komen.

Natuurlijk is er in deze goed voorziene horecagelegenheid de gezellige “preuverie” waar u in kloostersfeer een heerlijke kop koffie of thee met vlaai kunt verkrijgen en waar een hapje of een drankje tot de mogelijkheid behoren.
En dat alles in de bijzondere sfeer van dit mooi tussen het groen gelegen monumentale erfgoed.
Deze markt heeft een vrije entree en u kunt parkeren aan de voorzijde van het gebouw, of (indien deze vol is) op loopafstand op de markt van Simpelveld en achter het gemeentehuis aan de markt.
Graag tot ziens in inspirerend Huize Damiaan!

Huize Damiaan
Pater Damiaanstraat 38
6369 SV Simpelveld

Voor meer informatie:
Vir Almal
Dorpstraat 23
6361 EJ Nuth
085-7430420
contact@viralmal.nl
www.viralmal.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*