Spalder Media: “AdDynamics ondersteunt onze groei.”

, , , ,

Almere, 16 augustus 2012

 

Spalder Media: “AdDynamics ondersteunt onze groei.”

De Spalder Media Group is een Nederlandse uitgever die zich richt op drie kernactiviteiten te weten print, internet en licenseren van reisinformatie aan derden. Spalder Media was één van de eerste uitgevers in Nederland die zich naast print ook richtte op internet.

 

Spalder Media ziet internet als de belangrijkste bron voor informatie op het werk, thuis en mobiel. Via haar online uitgaven biedt zij de bezoeker gratis actuele, betrouwbare en uitgebreide informatie op het gebied van wintersport, zomervakantie en bijzondere (logeer)adressen.

Momenteel is Spalder Media onder andere actief met de websites snowplaza.nl, snowplaza.be, snowplaza.fr, berghotels.nl, indebergen.nl en hobb.nl. Snowplaza en Hobb zullen in de tweede helft van 2012 en in 2013 (verder) Europees uitgerold gaan worden.

Voor haar online ad & yield management heeft Spalder Media recent voor AdDynamics gekozen.

AdDynamics is een Nederlands ad delivery en yield management platform. AdDynamics beweegt zich op het high end niveau van de online advertising markt en integreert verschillende aspecten van deze markt in één platform. De focus ligt op het bieden van optimale functionaliteit en opbrengsten voor uitgevers en sales netwerken.

Joeri Fokke, Internet & Marketing Manager bij Spalder Media: “Met de groei van onze domeinen kwamen we er met een standaard admanagement systeem niet meer. De samenwerking met AdDynamics stelt ons in staat meerdere netwerken en domeinen optimaal te monitoren en te voorzien van de juiste advertenties. De flexibele instelling en het meedenken van AdDynamics sprak ons erg aan. We hadden behoefte aan een stukje maatwerk en technologische ontwikkelingen waar de huidige systemen op de markt niet aan kunnen voldoen tegen een scherpe prijs. We denken dat AdDynamics de juiste partner is om mee te groeien met onze online business in Nederland, België en de rest van Europa.”

Joeri en zijn collega Jasper Beelen hebben de zomerperiode gebruikt om de voor hen benodigde functionaliteit van AdDynamics uitgebreid te beoordelen.

Jasper Beelen, Online Marketeer bij Spalder Media: “AdDynamics biedt heel veel functionaliteit. Het is een leuke uitdaging om deze functionaliteit binnen ons netwerk optimaal in te zetten. En naast onze activiteiten als uitgever fungeren wij regelmatig als agency, bijvoorbeeld voor bepaalde skigebieden. Ook dan maken we gebruik van AdDynamics om de advertenties uit te leveren. Doordat alle functionaliteit in één platform is opgenomen bouwen we vanuit al onze online activiteiten een grote hoeveelheid aan belangrijke data op waar we nu én in de toekomst ons voordeel mee zullen doen.”

Medio augustus 2012 tekenden beide partijen de overeenkomst voor het gebruik van AdDynamics. Op de foto: links Joeri Fokke en rechts Roy Schuuring.

Contractondertekening Spalder Media Groep - AdDynamics

Over Spalder Media Group

Spalder Media Group richt zich op drie kernactiviteiten te weten print, internet en licenseren van reisinformatie aan derden. Het is haar missie om door middel van het ter beschikking stellen van haar reisinformatie mensen te helpen en te inspireren bij hun keuze van hun reisbestemming. Spalder Media is actief op de Nederlandse en de internationale markt en is gevestigd in Amsterdam.

Over Adynamics

AdDynamics is een Nederlands ad delivery en yield management platform. AdDynamics beweegt zich op het high end niveau van de online advertising markt en integreert verschillende aspecten van deze markt in één platform. De focus ligt op het bieden van optimale functionaliteit en opbrengsten voor uitgevers en sales netwerken. Door uitgebreide functionaliteit te combineren met een aantrekkelijke prijsstelling is het AdDynamics ambitie om binnen 5 jaar een middelgrote speler op de Europese online advertentiemarkt te zijn.

# # #

NOOT VOOR REDACTIE: (niet ter publicatie)

 

Voor meer informatie over de Spalder Media Group kunt u contact opnemen met:

Spalder Media Group

Joeri Fokke – Internet & Marketing Manager

T: –020- 521 81 34

E: j.fokke@spalder.nl  

W: www.spalder.nl  

Voor meer informatie over AdDynamics kunt u contact opnemen met:

AdDynamics BV

Roy Schuuring – CEO

T: 036-7501318

E: r.schuuring@addynamics.eu

W: www.addynamics.eu

De factsheet van AdDynamics:  http://www.addynamics.eu/assets/pdf/factsheet.pdf

Voor images die gebruikt kunnen worden bij de persberichten:

http://www.addynamics.eu/assets/zip/AdDynamics_Integrated_Adserving_Platform_-_images.zip

download de .zip file met daarin de volgende images

  1. logo AdDynamics
  2. image positionering AdDynamics
  3. image AdDynamics Dashboard
  4. image screen AdDynamics Targeting
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*