, ,

Nieuw in Nederland

In september heeft Keizer Karel online marketing een nieuwe online dienst gelanceerd onder de naam Keizer Karel webdesign. Deze nieuwe weboplossing vereenvoudigt het ontwikkelingsproces van een nieuwe website.

Op de website kunnen gebruikers kiezen uit meer dan 1.000 voorontworpen webdesigns. De designs zijn ontworpen door webdesigners van over de hele wereld en de database wordt dagelijks aangevuld met nieuwe designs. Het voordeel van deze werkwijze is dat de klant iets te kiezen heeft. De gedachte hierachter is dat ondernemers wel ongeveer weten wat ze willen, maar dit eenvoudiger kunnen verwoorden na het zien van een aantal designs.

Maatwerk

De webdesigns kunnen blijven zoals ze zijn, maar het is ook mogelijk om grotere of minder grote aanpassingen te laten doorvoeren. Omdat iedere klant zo zijn eigen specifieke wensen heeft, blijft het in de meeste gevallen maatwerk. De website kan worden uitgebreid met extra mogelijkheden zoals een forum, offerteformulieren of een fotogalerij.

Alles onder één dak

Nadat er een keuze is gemaakt voor een webdesign, gaat de gebruiker naar de tweede stap waar de foto’s kunnen worden uitgezocht. Een vaak onderschat element, dat voor een deel de sfeer van een website bepaalt. De fotodatabase bevat meer dan 16 miljoen foto’s die geselecteerd kunnen worden op zeer specifieke wensen.

Als laatste kan men nog kiezen uit extra opties, waaronder het zoekmachine vriendelijk herschrijven van de teksten en het vastleggen van een domeinnaam. De websites zijn standaard goed vindbaar in alle zoekmachines, maar ook dit kan worden uitgebreid zodat de website nog beter zichtbaar is bij de meest relevante zoekwoorden.

Op verzoek helpt Keizer Karel webdesign een voorselectie te maken.  Voor meer informatie: www.keizerkarelwebdesign.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*