AMS 24/7: inbraakbeveiliging met een innovatieve blik

Haarlem, 09-07-2012
Nederlandse huizenbezitters krijgen in toenemende mate met inbraak te maken – het aantal inbraakmeldingen is gedurende de eerste helft van 2012 in veel regio’s gestegen. Dit is niet alleen te danken aan het feit dat criminelen steeds geraffineerder te werk gaan bij het selecteren van doelwitten, maar ook aan het functionele gat tussen alarmcentrale en beveiligingsbedrijf.
De reactietijd van conventionele alarmsystemen biedt bewoners en politie immers onvoldoende kansen om op inbraak te reageren, terwijl het inhuren van beveiliging op locatie voor veel particulieren en bedrijven te duur is. Om deze kloof te dichten heeft AMS 24/7 een nieuwe kijk op camerabeveiliging ontwikkeld.
Optimale veiligheid dankzij continu toezicht
Camerabewaking speelt van oudsher voornamelijk een rol bij de opsporing van verdachten; wordt een inbraak op beeld vastgelegd, dan kan dit leiden tot een beter signalement van de dader. De effectiviteit van deze inbraakpreventie is echter beperkt – inbrekers komen zelden herkenbaar in beeld, en het bewijsmateriaal kan pas achteraf worden ingezet. Direct cameratoezicht voorkomt deze problemen, maar dit verhoogde beveiligingsniveau brengt tegelijkertijd ook aanzienlijk hogere kosten met zich mee.
De aanpak van AMS 24/7 is erop gericht deze drempel voor consumenten weg te nemen. De dienst gaat daarom uit van schaalbare beveiliging – bewoners kiezen zelf het aantal camera’s dat zij willen laten installeren en bepalen daarbij ook hoeveel uur per dag deze door de controlekamer worden gevolgd. Dit zorgt ervoor dat de kosten van het abonnement laag blijven, terwijl het systeem altijd het gewenste niveau van veiligheid biedt.
Zijn gebruikers voor langere tijd afwezig, dan kan de dekking eenvoudig naar 24/7 toezicht worden uitgebreid. Klanten ontvangen iedere maand een logboek van de observatie van hun huis of bedrijfspand, en bij onraad worden zowel bewoners als politie direct ingeschakeld en van alle relevante informatie voorzien.
De voordelen van moderne techniek
Conventionele alarmsystemen worden door inbrekers vaak genegeerd – ervaren criminelen weten precies hoeveel tijd zij hebben voordat de alarmcentrale in actie komt. Actieve cameraregistratie ontneemt hen deze zekerheid, waardoor een huis met deze vorm van beveiliging al snel een minder aantrekkelijk doelwit is.
Om dit effect maximaal te benutten geeft AMS 24/7 consumenten toegang tot de modernste techniek op gebied van camerabeveiliging. Bewoners besturen hun camera’s desgewenst direct via de smartphone en kunnen middels vernieuwende applicaties zelf toezicht houden wanneer zij dat willen. Het resultaat is een zeer toegankelijke beveiligingsdienst die constante waakzaamheid garandeert.

Meer informatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michiel Hertz van AMS 24/7 020 811 04 00

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*