Auteur van bestseller Het Netwerkersboek! overhandigt het succesvolle boek aan kandidaat-Kamerleden Jacqueline Versteeg van D66, Pieter Litjens van VVD en Jan Vos van de PvdA.

Peter Klink reikt tijdens de succesvolle netwerkbijeenkomst Open Coffee Domstad op 7 september 2012 ‘Het Netwerkersboek’! uit aan de drie kandidaat-Kamerleden. Een toepasselijk boek voor de politici omdat het goed inzicht geeft hoe je met netwerken snel mensen met elkaar kan verbinden.  Peter Klink sprak hierop de wens ‘Dat dit boek mag bijdragen aan het verbinden van mensen en partijen’ aan hen uit.

Voor de twee ondernemers van EHBOdoos.nl, Peter Klink en Liesbeth Pak, heeft het netwerken onder andere geresulteerd in meerdere contacten, hogere productieverkoop en meer omzet! ‘Kennis en succes moet je delen en twee weten meer dan één’. Met die insteek hebben zij hun praktische tips, persoonlijke successen, ervaringen en kennis gebundeld in dit overzichtelijke boek, waarmee de ondernemer en politicus een nog beter resultaat uit het netwerken kan halen.

Naar wie kan je het beste toelopen, waar kan je het beste je badge plaatsen, hoe introduceer jij jezelf, wat is de beste lichaamstaal, hoe beëindig je het gesprek en wat jíj daarna kunt doen om er business uit te halen.

Voorafgaand aan de uitreiking ontstond onder leiding van Richard van Dijk, hoofdorganisator van de maandelijkse Open Coffee Domstad Netwerkbijeenkomst voor ondernemers,  een levendig debat.

Richard van Dijk legde de kandidaten drie boeiende vragen per persoon voor die alleen met een Ja of Nee beantwoord mochten worden. Dit bleek voor de betrokkenen vrijwel een onmogelijke eis maar men sloeg zich er zelfverzekerd doorheen. Vooral de stelling ‘Als Emile Roemer van de SP premier wordt, eet ik mijn schoenen op’ werd door Pieter Litjens van de VVD met een krachtig ‘Ja’ beantwoord.

Na de vragen was het tijd voor een inhoudelijk debat met de onderwerpen ondernemerschap, zorg en milieu.

Op de publieksvraag van Peter Klink over waar de drie partijen het nu gezamenlijk mee eens zijn antwoordde Jan Vos van de PvdA; ‘Wij staan allemaal voor een goed Nederland met goed onderwijs, goede zorg en ruimte voor goed ondernemerschap’. De andere twee partijen waren het daarmee eens. Vervolgens verviel men als vanzelf weer in het benadrukken van de tegenstellingen.
Naast het Netwerkersboek werden de kandidaat-Kamerleden in de watten gelegd door uitreiking van:
De dvd van Vincent Bijloo ‘Mijn laatste sigaret’ door Paul de Klein van BlueDrop Media;
een wijnpakket door Maurits Kool van Woudschouten Hotel & Conferentiecentrum;
een boek over Leidsche Rijn door Inge Visser van Architectenbureau Cor & Partner B.V.;
een cursus Snellezen door Angelique Greiner van Afazen en
een fles wijn door Jan-Peter Geertman van Companion Sound & Vision.

De fotografie werd verzorgd door Heleen Klop van Heleen Klop Fotografie en het geluid door Jan-Peter Geertman van Companion Sound & Vision.

De auteurs van Het Netwerkersboek hebben naast het boek een community gecreëerd, door netwerkers, voor netwerkers. Deze is te vinden op http://www.netwerkersboek.nl

Hans Démoed van Professioneel Netwerken Nederland over Het Netwerkersboek: “Netwerken is, als je het ‘spel’ beheerst, een manier om samenwerkingen aan te gaan en business uit te genereren. Het vereist echter wel kennis van de spelregels. Peter en Liesbeth van EHBOdoos.nl hebben zich in een relatief kort tijdsbestek dit spel goed eigen weten te maken. Dat zij deze opgebouwde kennis en de ervaringen die zij hierbij hebben opgedaan met ons willen delen, getuigt van grote klasse en laten hiermee gelijk zien dat zij niet voor niets zijn verkozen tot Netwerkers van het Jaar 2011.

Van ieder verkocht boek wordt €1,00 gedoneerd aan Fonds Gehandicapten Sport!!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*