Debiteurvriendelijke incasso?

Menig ondernemer zal zich in de situatie herkennen: Een debiteur die niet, of veel te laat betaalt.
Hoe kunt ervoor zorgen dat de factuur wordt voldaan en de klantrelatie gehandhaafd blijft?

Een goede oplossing is pre incasso.
Pre incasso van e-Legal is een debiteurvriendelijke incasso waarbij het behoud van de goede relatie tussen u en uw debiteur voorop staat. Begrip en waardering zijn sleutelwoorden.

Facturen dienen betaald te worden, dat spreekt voor zich. Uw debiteur weet dit ook.
Onze advocaten zullen uw debiteur een vriendelijke maar duidelijke laatste verzoek doen om de openstaande factuur te voldoen, zonder de bijkomende kosten zoals rente en incassokosten.
De debiteur dient wel de beperkte administratiekosten ad € 37,50 (exclusief BTW) te voldoen. Dit is het bedrag dat u dient te betalen voor deze dienst. Wij verzoeken de debiteur dit bedrag dan ook op uw rekening te storten.

Uw debiteur zal waarderen dat hij of zij in de gelegenheid gesteld wordt om het openstaande bedrag te voldoen zonder de hoge kosten. Door de tussenkomst van onze advocaten heeft deze debiteur vriendelijke incasso een grote kans van slagen. Uw factuur wordt snel betaald en de positieve klantrelatie blijft behouden.

Pre incasso is vooral geschikt voor klanten met wie u al geruime tijd zaken doet en u de relatie zeker wilt behouden; een extra service.

Wilt u meer weten over deze vorm van incasso? e-Legal incasso advocaten helpt u graag verder. Kijk op onze website voor de ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan in het traject van debiteurvriendelijke incasso.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*