Driessen HRM_Payroll neemt OnderwijsApps BV over

,

Driessen HRM_Payroll, de HRM-dienstverlener voor de publieke sector, heeft onlangs ontwikkelaar van  internetapplicaties OnderwijsApps BV overgenomen. OnderwijsApps is leverancier van de succesvolle internetapplicatie VervangingsManager. Deze planningstool wordt dagelijks gebruikt door ruim 1300 scholen in het primair onderwijs om snel en gemakkelijk hun vervangingen optimaal te regelen. Met de overname breidt Driessen haar dienstverlening binnen het primair onderwijs belangrijk uit met de ondersteuning en doorontwikkeling van deze softwareapplicatie.

Beheren, plannen en automatiseren van vervangingen
Voor scholen is een ziekmelding van een leerkracht vaak een stressvolle situatie: er moet per direct een geschikte invalkracht worden gevonden. De applicatie VervangingsManager helpt scholen eenvoudig en snel met het vinden van een invalkracht. Met deze applicatie is het mogelijk om het vervangen van leerkrachten op een professionele en snelle wijze te beheren, plannen en automatiseren.

OnderwijsApps heeft de VervangingsManager met veel succes door de jaren heen ontwikkeld en doen uitgroeien tot de toonaangevende invalpoolsoftware voor het primair onderwijs. Om ook de toekomstige doorontwikkeling en verdere uitbreidingen te garanderen is OnderwijsApps op zoek gegaan naar een betrouwbare partner die de activiteiten kon overnemen. Uitgangspunt hierbij was dat de kwaliteit en service waar de gebruikers van de VervangingsManager op vertrouwen, volledig gewaarborgd blijven. Dit heeft er in geresulteerd dat OnderwijsApps, inclusief de VervangingsManager, onlangs door Driessen HRM_Payroll is overgenomen.

Doorontwikkeling
Directeur Jeroen Driessen: “wij zijn zeer verheugd dat wij de VervangingsManager verder kunnen gaan doorontwikkelen. Driessen biedt ondersteuning en advies op HRM-gebied aan de publieke sector. Binnen het onderwijs maken vele organisaties gebruik van onze diensten over de volle breedte van HRM. De VervangingsManager sluit hierbij uitstekend aan. Aangezien we in onze dienstverlening zelf ook al langere tijd gebruikmaken van de Vervangingsmanager zijn we goed bekend met alle voordelen en het gebruiksgemak van deze applicatie”. Directeur Michaël Munnich: “Daarnaast hebben wij reeds jarenlange ervaring met de ontwikkeling en het beheer van internetapplicaties in eigen beheer. Voor de huidige klanten van OnderwijsApps betekent dit de zekerheid dat zij kunnen blijven vertrouwen op de VervangingsManager en in de toekomst verder kunnen profiteren van alle doorontwikkelingen en extra features die wij aan het pakket zullen gaan toevoegen”.

Juiste mens, juiste plek
Driessen: “wij geloven dat uiteindelijk de leraar voor de klas het verschil maakt wat betref de kwaliteit van het onderwijs. Dat betekent natuurlijk wel dat er altijd een goede leraar voor de klas moet staan, ook als de vaste leraar bijvoorbeeld ziek is of een studiedag heeft. Wij helpen daarbij door bijvoorbeeld onze professionele recruiters en HR-planners de vervangerspool over te laten nemen en beheren, zodat altijd de juiste mens op de juiste plek voor de klas staat. De software applicatie Vervangingsmanager stelt ons en ruim 1300 scholen in staat om dit op een efficiënte en handige manier te doen.

————–

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fenny Meulendijks, manager marketing & communicatie Driessen HRM_Payroll via 0492 – 50 66 66.
Op de website www.driessen.nl vindt u alle informatie over de dienstverlening van Driessen. Op www.vervangingsmanager.nl vindt u alle informatie over de softwareapplicatie Vervangingsmanager.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*