Haaruitval, eindelijk een effectieve oplossing.

,

SwissCare Hairgrow producten is een nieuwe generatie producten voor hem en haar. Hairgrow de effectieve oplossing bij haaruitval. Voor voller, dikker haar met een prachtige natuurlijke glans. Ervaar het verschil.

swisscare_hairgrow_serie

  • Effectiviteit wetenschappelijk bewezen
  • Stop haaruitval
  • Rivitaliseert en voedt het haar op cellulair niveau
  • Stimuleert de haargroei en de bloedsomloop van de hoofdhuid
  • Dubbele werking: van binnen en van buiten

De HAIRGROW luxueuze shampoo, lotion en capsules vullen elkaar aan in hun werking om de haarzakjes effectief te voeden en de hoofdhuid te verzorgen.

Gezond haar begint bij de haarwortel. Alleen gezonde haarwortels kunnen gezond en sterk haar produceren. Voldoende rust, het drinken van voldoende water, een goede verzorging van de hoofdhuid en  goede voeding, inclusief haarspecifieke supplementen, kunnen helpen om de maximale haargroei te bereiken.

Van Buiten uit:

HAIRGROW Shampoo en Lotion zorgen van buitenaf voor de haarzakjes en de hoofdhuid. De actieve ingrediënten zijn klinisch getest en zijn bewezen effectief in het bieden van bescherming en het herstellen van de structurele componenten van het haarzakje. Daarmee remmen ze het verouderingsproces.

HAIRGROW Activating Shampoo is een nieuwe generatie shampoo met Mimosa extract, Druivenpit extract, Serenoa extract en Ginseng. Dit zijn ingrediënten die haaruitval stoppen en het haar verzorgen en bovendien ondersteuning bieden aan ondervoed, zwak en broos haar.Het heeft versterkende en revitaliserende eigenschappen en de groei van de haar epitheelcellen wordt bevorderd door de bioflavonoïden in het druivenpit extract.

HAIRGROW Energising Lotion heeft  Mimosa extract, Druivenpit extract, Serenoa extract en andere stimulerende ingrediënten die het haar verfrissen, activeren en revitaliseren. Het bevat een gepatenteerde formule die de belangrijkste oorzaken van haaruitval bestrijdt, zoals slechte doorbloeding van de hoofdhuid en veroudering van de haarzakjes. Het stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid, zodat de belangrijke voedingsstoffen de haarzakjes kunnen bereiken. Dit gaat haaruitval, roos en vet haar tegen.

Van Binnen uit:

HAIRGROW Capsules is een voedingssupplement dat de haarwortels van binnenuit voedt. De in te nemen capsules bevatten een mix van ingrediënten, zoals vitaminen en mineralen, die nodig zijn voor een effectieve voeding en regeneratie van de haarzakjes.

HAIRGROW revitaliserende Voedende Capsules bevat een evenwichtige combinatie van vitaminen en mineralen die nodig zijn voor effectieve voeding en regeneratie van de haarzakjes. Het revitaliseert en voedt het haar op cellulair niveau. Haaruitval stopt, de groei wordt geactiveerd en het haar wordt sterker, gezonder en krijgt meer volume. De HAIRGROW Capsules zijn geschikt voor elk haartype, maar met name voor dun, slap of beschadigd haar.

Ervaringen in onze kapsalon zijn geweldig. Klanten, man en vrouw die Swisscare Hairgrow gebruiken ervaren binnen 4 weken voller haar. Een klant vertelde dat verschillende mensen hem vroegen “wat doe jij toch met je haar, je was toch veel kaler!” Wil je meer weten kijk dan op www.fun4hairshop.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*