Nieuwe gratis weer app voor Android

Op 18 september 2012 is een unieke nieuwe weer app voor de Android gelanceerd. De Sexy Weer App: deze app houdt je op de hoogte van de actuele weersverwachting. Een leuk extraatje is dat het weerbericht wordt gepresenteerd door Sabrina, een sexy weermeisje in bikini.

De weer app geeft overzichtelijk de weersverwachting aan voor vandaag en morgen. Daarnaast spreekt weermeisje Sabrina dagelijks het weerbericht in. Je bent dus altijd op de hoogte van de actuele weersverwachting en kan iedere dag genieten van een nieuw filmpje van één van de weermeisjes!

De weer app is 26 MB groot en is geschikt voor alle Android versies. De app is nu uitsluitend verkrijgbaar in Google Play en helemaal GRATIS te downloaden! De app is op korte termijn ook verkrijgbaar in de Applestore.

Wil je meer informatie over de app? Bezoek dan de website van de weer app. Hier vind je praktische informatie, screenshots en een kort fimpje van de app. Het Weermeisje is ook op Facebook en Twitter actief!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*