NIEUWS NIEUWS NIEUWS bij Event label

– Persbericht –
Vanaf augustus 2012 staat Emilie Velu er niet meer alleen voor bij Event Label. http://www.eventlabel.nl/ Sinds kort is er een samenwerking met Channa Kruiper die met haar communicatie achtergrond een goede en gezellige aanvulling is voor Event Label.

Een nieuwe start, een nieuw begin, een nieuwe samenwerking en een nieuw kantoor. Emilie en Channa zijn samen verhuisd naar het prachtige kantoor aan de verspronckweg 56 in Haarlem van waaruit zijn hun nieuwe meesterplannen smeden!

Een nieuwe samenwerking betekend nieuwe ideeën en nieuwe ideeën betekend voor Event Label nog meer leuke uitjes voor zowel het bedrijfsleven als voor particulieren. Op de Facebook pagina van Event label, leest u alles over de nieuwe ontwikkelingen, wat Emilie en Channa bezig houdt en alle ins en outs over Event Label. https://www.facebook.com/EventLabelHaarlem?ref=hl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*