Afslanken in een gezelschap

Uit een recent onderzoek is gebleken dat een andere effectieve manier voor kilo’s kwijt raken, afvallen in een groep is. Ben je te zwaar of wil je wat overtollige kilo’s kwijt, aansluiten bij een groep is dubbel effectief, dan in je eentje de strijd tegen de kilo’s aan te gaan.

Het voordeel van afslanken in groepsverband is dat je met elkaar je ervaringen kunt delen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van nuttige tips, ook anderen kunnen jouw tips goed toepassen. Doordat anderen uit de groep kilo’s kwijt raken, motiveert het jou ook om vol te houden, waardoor je niet gauw afhaakt. Jij motiveert anderen en anderen motiveren jou. In een groepsverband iets doen is meestal ook gezelliger en leuker.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*