Alan Wilder (Recoil/ex Depeche Mode) ‘A STRANGE HOUR IN BUDAPEST’ in Amsterdam Tuschinski

, , ,
A STRANGE HOUR IN BUDAPEST – BIOSCOOP
VOORSTELLINGEN 2012

Ex-Depeche Mode bandlid gaat zijn fans ontmoeten tijdens de première van zijn concertfilm in Amsterdam.

Alan Wilder, beter bekend als toetsenist en producer van Depeche Mode (in de periode 1981-1995), zal voor de eerste keer Amsterdam aan doen, om zijn concert film ‘A Strange Hour  in Budapest’ die in première gaat te promoten. – Een film registratie van 25 jaar  Recoil.

Wilder zal het Pathè Tuschinski Theater bezoeken op 29 November om zijn film te vertonen, welke was opgenomen in Budapest tijdens zijn Recoil’s wereld tournee in  2010/2011.
Na afloop van de voorstelling zal het publiek de gelegenheid krijgen om vragen te stellen en er zal tevens gelegenheid zijn om de Blu-ray gesigneerd te krijgen tijdens de ‘Meet & Greet’, waar alle fans samen kunnen proosten op zijn muzikale carrière van meer dan 30 jaar.

Trots op zijn film

Deze film zal 84 minuten duren en is opgenomen met de laatste HD technologie met full 5.1 surround sound.

Alan: “Attila’s film is erg indrukwekkend (al zeg ik het zelf)-zowel het beeld als het geluid is erg krachtvol. Het laat veel korte beelden zien, geschoten door meerdere getalenteerde regisseurs, die werden gevraagd om de show van Recoil vast te leggen, hopende op dat het geheel een duidelijk effect en gevoel weergeeft alsof je een Recoil concert bijwoont.”

Recoil start in 1986 met de experimentele release van 2-track EP bij het toen nog onbekend UK label Mute. In 1988 gevolgd door een volledig album ‘Hydrology’. In het begin van de jaren negentig speelde Alan Wilder een grote rol met het produceren van ‘Violater’(1990) en ‘Songs of Faith and Devotion’(1993), waar hij in 1995 na 14 jaar uit de band Depeche Mode stapt. Sindsdien zijn er vier Recoil albums uitgebracht: het door critici geprezen: ‘Unsound Methods’(1996),‘Liquid’(2000), ‘subHuman’(2007) &  ‘Selected’(2010), deze laatst genoemde is een collectie van Recoil nummers persoonlijk samengesteld door Alan.

Exclusief evenement
De tickets van de voorstelling ‘A Strange Hour in Budapest’ zijn onlangs in de verkoop gegaan en de de verkoop gaat zeer voorspoedig. De andere Europese voorstellingen zijn/of zijn bijna uitverkocht en Wilder ziet er erg naar uit om zoveel mogelijk zijn fans te ontmoeten.

Voor meer informatie over de voorstelling, ga naar : www.recoil.co.uk
Deze film wordt gepresenteerd in samenwerking met Hi-Fi Klubben.
Trailer: Recoil / Alan Wilder. Official trailer for the Blu-ray release of \’A Strange Hour In Budapest\’.
De kaartjes kosten €19,50 (inclusief welkomstdrankje) en kunnen worden besteld via :
http://www.pathe.nl/film/18013/


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*