E-Heater van Econo Heat blijft aanrader voor winter 2013

,

Ook deze winter verwachten de weerkundigen weer een strenge winter in Nederland. Positief voor degene die van winters weer houdt, maar negatief voor “kou-kleumende” Nederlanders. Wil je in huis geen last hebben van deze kou dan kan een E-Heater van Econo-Heat een uitkomst bieden.

Wat is een E-Heater?

Een E-Heater is een elektrisch verwarmingspaneel geschikt voor wandbevestiging, welke is ontworpen als alternatief voor conventionele, elektrische verwarmingsradiatoren en andere verwarmingssystemen met een hoog energie verbruik. Een Econo-Heat verwarmingspaneel geeft een natuurlijke circulatie van warme lucht in de ruimte. Het verwarmingspaneel wordt strak tegen de wand gemonteerd, waardoor er een smalle strook lucht ontstaat tussen de achterzijde van het verwarmingspaneel en de wand. Koude lucht wordt van onderen aangezogen en aan de achterzijde van het verwarmingspaneel verwarmd. Warme lucht stijgt op en zo ontstaat een natuurlijke warme luchtcirculatie waardoor de temperatuur in uw ruimte als zeer aangenaam en natuurlijk wordt ervaren.

Wat zijn de voordelen van een E-Heater?

De E-Heater is makkelijk te monteren op de wand met de meegeleverde montage set voor zowel harde- als zachte wanden.

De verwarmingspanelen van Econo-Heat kunnen in combinatie met uw centrale verwarmingssysteem worden gebruikt. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat u in het voor- en najaar de centrale verwarming nog wat langer uitgeschakeld kunt laten staan. Daarmee bespaart u veel geld!

Bovendien is de E-Heater ‘s werelds meest economische elektrische verwarmingsmethode. Het elektrische verwarmingspaneel verbruikt slechts 400 watt!

Daarnaast kan één verwarmingspaneel van 60 x 60 cm ongeveer een ruimte van 12 m2 (9m2 in koudere klimaten) verwarmen. Er kunnen desgewenst meerdere Econo-Heat elektrische verwarmingspanelen naast elkaar worden gebruikt voor de verwarming van grotere ruimtes. Doordat een  E-Heater een behoorlijke ruimte kan verwarmen worden ze veel geplaatst bij een uitbouw van de woning, slaapkamers, garages, slaapplaatsen voor dieren, de kelder of studiekamer.

Ook kan het paneel van de E Heater met iedere gewenste verf op waterbasis (niet op oliebasis) worden beschilderd om in uw interieur op- of juist weg te vallen!

Een E-Heater ook voor u?

Climate Deals verwacht dat de E-Heater wellicht ook een goedkope en energie zuinige uitkomst kan bieden voor uw woning en heeft daarom twee verschillende typen in het assortiment. De EP5-260 en de EP3-400. Voor beide verwarmingspanelen is een thermostaat van €29,95 bij te bestellen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*