Momondo uitgeroepen tot “Best Travel Website” in Denemarken

Deense consumenten geven nog steeds de voorkeur aan de reisvergelijkingssite Momondo (momondo.nl) bij het zoeken naar goede online reisaanbiedingen. Voor het tweede jaar op een rij is de de reissite uitgeroepen tot “Best Travel Website” door de prestigieuze Deense Travel Awards.
Noot voor redactie:
Contact:
Julie Pedersen
Communications, Momondo
jup@momondo.com
Aisha Brunings
Communicatie, Momondo
aisha@clicksupply.nl
Over Momondo:
Reiszoekmachine www.momondo.nl doorzoekt meer dan 700 reiswebsites en vergelijkt de beste aanbiedingen voor vluchten, hotels en autoverhuur. Naast het aanbieden van de reisvergelijkingssite levert Momondo user-generated stadsgidsen en is een van de grootste uitgevers van gedrukte gidsen in Denemarken. Momondo is in 2006 opgericht en wordt aanbevolen door internationale media als de New York Times, CNN, NBC, CBS, The Daily Telegraph, The London Sunday Times en de legendarische reis-goeroe Arthur Frommer. In 2012, ontving Momondo de prijs voor de beste reisvergelijkende dienst uit handen van Stiftung Warentest, de onafhankelijke Duitse productbeoordelaar.
Mobiele toepassingen Momondo voor de iPhone en Android zijn gratis beschikbaar op:
http://itunes.apple.com/gb/app/momondo-flight-search/id436736538?mt=8 of
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.momondo.flightsearch&hl=eng

1.400 Deense consumenten en enkele duizenden mensen uit de Deense reisbranche hebben wederom Momondo gekozen als beste reissite van Denemarken. Momondo neemt deze prijs vol trots in ontvangst en bedankt iedereen die op de site gestemd heeft.
“Namens het team achter Momondo, wil ik iedereen bedanken voor de steun en de motivatie die deze prijs ons geeft. We willen ’s werelds beste online reissite maken. Dat was in 2006 onze ambitie toen wij Momondo lanceerden als een klein Deens initiatief. En dat is nog steeds de ambitie waar wij dag in, dag uit naar toe werken “, zegt Martin Lumbye, partner bij Momondo.
” Tegenwoordig zoekt ongeveer 15% van onze gebruikers Momondo vanaf mobiele apparaten naar vluchten en reisaanbiedingen. Daarom steken we veel energie in ons mobiele concept “700 reiswebsites in je broekzak “, dat een service biedt naar welke veel consumenten op zoek zijn “, zegt Martin Lumbye.
Momondo kreeg vorige week de prijs voor “Best Travel Website” op een groot evenement in Kopenhagen, waar zich 350 gasten uit de hele reisindustrie hadden verzameld. Dit was de 17e keer dat de Deense Travel Awards werd gehouden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*