Sexy kleding voor Britse dames

Uit een onderzoek afkomstig van een winkel in online kleding, komt naar voren dat we tegenwoordig veel meer vijftig plus vrouwen in sexy kleren zien. De online kleding winkel heeft als hoofddoelgroep, iets oudere vrouwen. Het gaat om vrouwen tussen de vijftig en vijfenzestig jaar. Het blijkt dat veel meer vrouwen boven de vijftig sexy kleding of sexy wear aantrekken. Ongeveer twintig procent heeft zelfs aangegeven dat ze zich in de jongere jaren niet eens zo sexy kleedde.

Het blijkt dat er in Groot Brittannië heel wat vrouwen boven de vijftig alleenstaand zijn. Het is ook typisch dat juist deze groep dames in sexy wear gehuld gaan. Behalve dat deze dames zich sexy kleden, hebben ze ook leuke hobby’s, gaan mee met de nieuwste technologieën en bovenal doen ze frequent aan sport, wat ze gezond, jong en fit houdt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*