Smarttelefoon voor vertalen

Een smart telefoon is tegenwoordig een veel gebruikt apparaat, door zowel ouderen als jongeren. Het apparaat wordt niet alleen gebruikt om mee te telefoneren, berichten te versturen of foto’s te maken, maar voor tientallen andere zaken. De smart telefoon wordt bijvoorbeeld ook gebruikt om de krant te lezen, foto’s of video’s te bekijken of als een boodschappenlijst.

Een smarttelefoon wordt ook veel gebruikt voor het vertalen. Een vertaling Engels Nederlands of vertaling Nederlands Engels het is mogelijk. Het vertalen van andere talen zoals Frans naar het Nederlands of Spaans naar Nederlands is ook allemaal mogelijk. Zo een smart telefoon kan ook heel handig zijn tijdens een vakantie in een land waar je de taal niet machtig bent. Een smartphone is een handig vertaal hulpmiddel, als u op reis bent.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*