Solar powerpack zeer handig voor onderweg

De solar powerpack oplader is zeer handig als je een smarttelefoon, mobiele telefoon of ander elektrisch apparatuur wilt opladen. De powerpack is vooral een uitkomst voor mobiele telefoons en apparaten op plaatsen waar er geen elektriciteit aanwezig is. De meeste solar powerpack opladers zijn geschikt voor heel wat apparaten met een oplaadbare accu.

Een solar powerpack zet zonlicht om in energie, daarnaast is zo een powerpack uiterst milieuvriendelijk. Behalve via zonlicht, kun je zo een powerpack thuis ook opladen via usb of stroom uit een stopcontact. Deze optie maakt het mogelijk om van huis uit te kunnen vertrekken met een opgeladen powerpack. Afhankelijk van de soort mobiele telefoon is je toestel meestal in een uurtje opgeladen.

Een solar powerpack is geschikt voor digitale fototoestellen, mobiele telefoons,mp4, pda’s etc.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*