Sunnybeach Bulgarije

,

Heb jij je vakantiebestemming voor de zomer van 2013 nog niet bepaald? Dan is Sunnybeach Bulgarije voor jou de ultieme vakantie om naartoe te gaan. Elke dag flink los gaan met je vrienden. Aan de hoofdstraat en langs de boulevard bevinden zich aan een stuk door de beste clubs, barren en cafe’s. Verder vindt je in Sunnybeach de beste cocktails en de mooiste dames! Het uitgaansleven gaat de hele nacht door tot in de vroege uurtjes van de ochtend.

Overdag kun je natuurlijk lekker bijkomen op het 8 km lange strand. Het weer in Sunnybeach is namelijk erg aangenaam met een gemiddelde temperatuur tegen de 30 graden. Ook hier zijn diverse activiteiten te doen om de dag door te komen, zoals parasailen, banaanvaren, waterscooter huren en nog veel meer. Het vakantieoord bestaat uit meer dan 200 Sunnybeach appartementen en Sunnybeach hotels.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*