Een ooglidcorrectie doet wonderen

Bijna alle mannen en vrouwen krijgen te maken met overtollig huid boven en/of onder de ogen. Vaak gebeurd dit rond de 30-er jaren. Overtollige huid boven en/of onder de ogen is niet alleen een cosmetisch probleem. Ook kan het overtollige huid vermoeiheid en hoofdpijn veroorzaken.

Met een ooglidcorrectie kan dit probleem verholpen worden. Er zijn vele klinieken in Nederland die deze vorm van plastische chirurgie aanbieden. Maar in kwaliteit en prijs zitten veel verschillen. Bij een ooglidcorrectie wordt het overschot aan huid in de oogleden verwijderd. Dit gebeurd in een 45 minuten durende operatie. Tijdens de oparatie wordt vaak gebruik gemaakt van een plaatselijk verdoving. Deze verdoving neemt niet alleen de pijn weg, maar knijpt ook de bloedvaatjes dicht zodat het bloeden tijdens de behandeling minder is. Indien geen nabloedinkjes aanwezig zijn, kan de patiënt vaak direct na de behandeling weer naar huis. verder komt er vaak geen verband op de ogen en heeft de patiënt weinig last na de behandeling. Uit ervaring van verschillende mensen is gebleken dat de resultaten van een ooglidcorrectie met de moderne technieken overdonderend zijn. Door de hele kleine sneetjes die maar in de oogleden worden gemaakt ontstaan er nauwelijks littekens. In de meeste gevallen is er zelfs geen sprake van littekenweefsel of alleen slecht zichtbare. Om dit te minimaliseren zijn er verschillende littekencrèmes verkrijgbaar bij de drogist.

De kosten voor een ooglidcorrectie van beide oogleden variëren van de 800,- tot 1200,- euro. Ooglidcorrecties mogen uitsluitend uitgevoerd worden door gediplomeerde oogartsen. Een ooglidcorrectie is de meest dankbare behandeling van alle cosmetische ingrepen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*