Elektriciteit infrezen in de muur

, , , ,

In huizen die gebouwd zijn in de laatste decennia zie je ze nauwelijks: elektriciteitsbuizen. In oudere woningen en bedrijfspanden daarentegen liggen de buizen waarin elektriciteitsdraden getrokken zijn echter nog regelmatig in het zicht. Tijd om daar verandering in te brengen. Onze vakmannen zijn in het bezit van het juiste gereedschap om snel en veilig elektriciteitsbuizen in te frezen in muren en wanden.

Er zijn grofweg drie manieren om elektriciteit in muren aan te leggen. De eerste is met een haakse slijper, een techniek die vaak door doe-het-zelvers gebruikt wordt. Een betere manier is om gebruik te maken van een sleuvenfrees of een watergekoelde slijper. Vervolgens maakt een elektricien met een muurfrees precies de juiste sleuf voor een elektriciteitsbuis, om daarna een flexibele buis in de muur aan te brengen. Daarin kunnen de elektriciteitsdraden getrokken worden.

Infrezen, ook voor nieuwbouw!

Onze elektriciens houden bij het infrezen van bedrading in nieuwe woningen uiteraard rekening met bestaande buizen, die mogelijk al in de muur verwerkt zijn. Een elektricien kan bovendien, als u dat wilt, zorgen voor ingebouwd schakelmateriaal, waardoor de muur na afwerking een stuk fraaier is dan voor het infrezen van de elektriciteitsdraden. Uw woning krijgt als het ware een opknapbeurt. Natuurlijk kunnen onze vakmannen ook ingeschakeld worden door doe-het-zelvers die zelf een wand of muur gezet hebben, en bij het infrezen van elektra de hulp van een gekwalificeerde professional willen.

De professionals van ons netwerk staan 24 uur per dag voor u klaar. Kies daarom voor de hulp van 0900 Elektricien bij gevaarlijk werk met elektriciteitsdraden, zodat u altijd een veilige woning heeft en houdt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*