Tauro verhuurt kantoorruimte in Amsterdam

Tauro verhuurt al 20 jaar betaalbare bedrijfsruimten en kantoorruimte in de gehele randstad. Sinds begin deze maand hebben wij een nieuwe website gelanceerd waarmee wij u nog beter kunnen informeren over de verschillende mogelijkheden en verschillende huurconcepten die wij u te bieden hebben.

Tauro biedt verschillende huurconcepten aan. Deze huurconcepten zijn perfect geschikt voor de grote ondernemen maar ook voor de kleine zelfstandige. Daarnaast is het mogelijk kantoorruimte te huren bij Tauro zonder vast te zitten aan jarenlange contracten. Wij bieden flexibele oplossingen zodat ook de zelfstandige ondernemer zijn klanten kan ontvangen in een prachtig kantoorpand. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar kantoorruimte in Amsterdam dan bieden wij dit aan boven en onder de 200 m2.

Onze kantoorruimte in Amsterdam bevind zich aan de Teleportboulevard 110 in Amsterdam. Het pand ligt tussen de Ring A10 en het treinstation Amsterdam Slotendijk.Het is dus met de auto maar ook met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken.

Het pand is daarnaast voorzien van alle faciliteiten die u verwacht bij een kantoorruimte als dit. U kunt hierbij denken aan: internet, technische dienst, parkeren bij het pand, kopieer en print faciliteiten en postverzorging! Ook kunnen wij u ondersteunen bij administratief werk, en hebben wij uitstekende receptionisten in dienst die uw klanten professioneel te woord staan.

Naast kantoorruimte in Amsterdam verhuren wij ook kantoorruimte in Den Haag, Rijswijk, Delft, Heemstede en Alphen aan de Rijn. We nodigen u uit om eens een kijkje te nemen op onze nieuwe website en mocht u interesse hebben dan kunt u via de website altijd eenvoudig contact met ons opnemen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*