Paul! winnaar Beste Foodspecialiteitenwinkel van Nederland

,

Kaasplank van Paul!

lekker proeven in de winkel van de kaas van Paul!

Paul! Mediterrane Smaken, aan Laanstraat 103 te Baarn, is winnaar van de Nationale Competitie ‘Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel 2013’. Dat werd 13 november bekendgemaakt tijdens het Kaas- en Delicatessen Branchefeest in theater De Flint in Amersfoort.

De winkel is de afgelopen weken bezocht door twee finalevakjuryteams en acht anonieme consumentenjuryleden. Het commentaar van de vakjury was lovend. Inspirerende smaakcombinaties, zaak met een nieuwe dimensie, voorbeeld voor de branche, mooie onderscheidende eigen keukenproducten in een sfeervolle ambiance.
Ook de consumenten waren zeer te spreken over Paul! Zij prezen ondermeer de duidelijke website en webshop, de presentatie van de kazen, de tips, het assortiment, de uitstekende service en veel meer. Een van de consumentjuryleden gaf zelfs aan te betreuren dat ze niet in Baarn woont, maar desondanks binnenkort de winkel weer gaat bezoeken.

De winkel Paul! in Baarn
In de winkel vindt u vele kaasspecialiteiten, charcuterie, bijzonder brood, verse pasta’s, tapas en lekkere wijnen. Uit eigen keuken komen mediterrane lekkernijen als antipasti, tapenades, tapashapjes en maaltijden.
Voor het einde van het jaar heeft Paul! leuke originele relatiegeschenken die het water je in de mond doen lopen.
Paul gaat zelf de boer op om in te kopen bij producenten en op de versmarkt ‘Rungis’ in Parijs. Paul heeft mede hierdoor een ander assortiment. Klanten vinden het erg leuk en vragen wanneer Paul weer naar Parijs gaat.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*