Quanza Engineering opnieuw genomineerd voor FD Gazellen

Quanza Engineering, leverancier van 100% beschikbare IT-systemen, is opnieuw, en voor de vierde maal op rij, genomineerd als FD Gazelle. Dat betekent zes aaneengesloten jaren van meer dan 20% groei, waarvan vijf sinds het begin van de crisis in 2008, en een duurzame positie in de Top-250 van het Nederlandse MKB.

FD Gazellen worden jaarlijks uitgereikt door Het Financieele Dagblad (FD) in samenwerking met Graydon, ABN Amro, KPMG, Otto Workforce en Palazzo. Voor de regio Noord-Holland en Utrecht, waar Quanza Engineering gevestigd is, worden de Gazellen Awards op 29 november 2012 uitgereikt op het hoofdkantoor van KPMG in Amstelveen.

Ruim een kwart van de FD Gazellen zijn ICT-bedrijven en zij groeien het snelst.  Directeur Frans ter Borg van Quanza, zegt hierover: ”In de financiële crisis is ICT vaak een middel om te besparen. Voor Quanza geldt dat minder, want wij bouwen ook de betrouwbaarste infrastructuren voor gezond groeiende bedrijven. We zitten aan de kant van de economie waar het goed gaat en breiden ons aanbod steeds verder uit, zoals met veilige privéclouds, waarmee we nieuwe markten aanboren.”

”We zijn trots op onze nominaties. Behalve voor de FD Gazellen, zijn we ook genomineerd voor de High Growth Awards. Eerder dit jaar wonnen we de Oracle Excellence Award in de categorie opslag- en serversystemen.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*