Quanza Engineering wordt Arista Elite Partner

, ,

Quanza Engineering, leverancier van 100% beschikbare ICT-systemen, is benoemd tot de enige Nederlandse Elite Partner binnen het nieuwe Europese partnerprogramma van Arista Networks.

Nederlandse gebruikers van Arista switches profiteren van Quanza´s gecertificeerde ondersteuning op het hoogste niveau gedurende de gehele levenscyclus. Quanza is daarbij verantwoordelijk voor Arista´s gehele productportfolio, van het innovatieve aanbod aan LAN‑switches voor de migratie van 1 naar 10 Gigabit Ethernet, tot de gespecialiseerde Application Switch voor netwerk-applicaties.

De benoeming is een verdere promotie, want Quanza is al jarenlang Arista-partner. Binnen het nieuwe Europese partnerprogramma heeft Arista ook unieke Elite Partners benoemd in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en in enkele niche-markten.

Levenscyclus

Frans ter Borg, algemeen directeur van Quanza Engineering zegt: “Onze mensen zijn getraind en gecertificeerd om ook de nieuwste 10 Gigabit Ethernet-switches van Arista Networks te ondersteunen. We bieden advies en assistentie voor  Arista gedurende de gehele levenscyclus van zes stappen – prepare, plan, design, implement, operate en optimize. Dat doen we ook voor bijzondere Arista-systemen zoals de Application Switch, die toepassingen binnen het netwerk draait – buiten de servers om.”

“Onze nieuwe status als Arista Elite Partner geeft ons een unieke positie in de Nederlandse markt en voor onze klanten. Arista heeft een onderscheidend portfolio aan switches en het Arista EOS-netwerkbesturingssysteem biedt unieke eigenschappen en mogelijkheden. Het Arista-aanbod is een belangrijke bouwsteen voor ons aanbod van ´100% beschikbare ICT-systemen´.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*