SpamExperts kondigt Hosting Partnership aan met Protagonist

Amsterdam, 27 November 2012 – SpamExperts, de toonaangevende aanbieder van professionele e-mailbeveiligingsproducten uit Amsterdam, presenteert met gepaste trots een nieuwe succesvolle hosting partnership met Protagonist, een toonaangevende web- en serverhosting provider die is gevestigd in Nederland. Protagonist is ook een van de pioniers in energie-efficiency en heeft haar webservers ondergebracht in een groen datacenter waar energiebesparende innovatieve technologie wordt toegepast en enkel groene stroom wordt gebruikt.

Wat betreft e-mailbeveiligingsoplossingen maakte Protagonist gebruik van een antispamtoepassing voor haar inkomende en uitgaande filterbehoeften. Het grootste probleem hierbij was het feit dat de servers van Protagonist niet beschermd waren tegen blacklisting. Vanwege haar complexe lokale serverinfrastructuur heeft Protagonist besloten om over te stappen naar de Local Cloud oplossing van SpamExperts, waarmee het SpamExperts filtering systeem kan worden gebruikt op lokale hardware, waardoor een volledig schaalbaar cluster wordt gecreëerd voor de hosting omgeving.

Door de oplossingen van SpamExperts is het belangrijkste resultaat voor Protagonist tweeledig: het beschermen van de inboxen van de klanten tegen spam en het beschermen van hun IP’s tegen hacken en blacklisting.

In zijn reactie op de partnership met SpamExperts vertelde André Peeman, COO van Protagonist: “Onze upgrade van de trage en dure toepassing die we gebruikten naar SpamExperts is tot nu toe erg soepel verlopen. De schaalbaarheid, het gebruiksgemak en het gebruik ervan op onze hardware, gekoppeld aan de superieure spam intelligentie en uitgaande-filtermogelijkheden van SpamExperts, zullen een significante bijdrage leveren om onze klanten tevreden en spamvrij te houden. De ondersteunings- en salesteams zijn allebei geweldig om meet e werken en ze staan altijd klaar om te helpen.”

“De innovatieve oplossing van SpamExperts bidet unieke inkomende en uitgaande filter tools, die zorgen voor accurate spam en virusdetectie en die de IP reputatie in tact laten. We zijn blij dat we oplossingen kunnen bieden waar klanten behoefte aan hebben en die ze prettig vinden om te gebruiken en we zijn, vanzelfsprekend, bereid om een bijdrage te leveren aan de aanpassing van hun hosting infrastructuur. Bovendien steunen we Protagonist oprecht in haar energie en milieuzorgen en we hopen dat zulke initiatieven, tezamen met cloud computing transformatie, andere hosting bedrijven zullen inspireren om groene energiemodellen te adopteren.” vertelde Sam Renkema, de CEO van SpamExperts.

Over Protagonist
Protagonist is een high-end webhosting provider, gevestigd in Nederland. Protagonist BV biedt sinds 2000 internetdiensten aan waarbij de focus ligt op wereldwijde webhosting, (virtuele) server hosting en domeinregistraties. De webservers van Protagonist zijn gehuisvest in een groen datacenter waar energiebesparende innovatieve technologie wordt gebruikt en enkel met groene stroom wordt gewerkt. Voor meer informatie, kijk op http://www.protagonist.nl.

Over SpamExperts
De oplossingen van SpamExperts zijn bedoeld voor webhosts en bedrijven. Deze oplossingen bestaan uit inkomende & uitgaande e-mailfilterdiensten en e-mailarchivering. Het is mogelijk om alle gewenste combinaties van deze verschillende diensten te kiezen. De diensten kunnen zowel binnen de redundante SpamExperts “Hosted Cloud” worden toegepast als direct worden gebruikt in de (virtuele) hardware van de klant in een ”Local Cloud”. Voor meer informatie, bezoek www.spamexperts.com.

Meer Informatie:
Contactpersoon: Marilena Dobre
SpamExperts BV
Rokin 113-115
1012 KP Amsterdam
Netherlands
press@spamexperts.com
www.spamexperts.com
Phone: +31 20 820 0004
Fax: +31 43 711 3801

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*